A ja dzisiaj posadziłam obcięte gałązki cisów. Cięłam je wczoraj z cisów kolumnowych, rosły na boki. Może się ukorzenią?
Wiolu, przypomnij mi jaki sekator polecałaś jakiś czas temu. Pamiętasz może?
Gratuluję nowego członka rodziny, małej niuni. Wielka radość.
2 ostatnie krzaki Caradony kupiłam w lecie. Może w tym roku uda mi się kupić więcej.
Mam sporo szałwi ale najwięcej "night Field" bardzo ładny kolor kwiatów niebieskie ciemne. Też kwitnie cały sezon. Jednak się pokłada to jest jej mankament.
Juz dzielisz seslliery. U nas też ciepło, ale wilgotno nie lubię takiej pogody. Mam 3 seslliery do podziału są przycięte może przyjdzie lepsza słoneczna pogoda to podzielę.
Dziele korzenie piła szablasta. Mam na akumulator wspaniały przyrząd wszystko nią tnę od korzeni do górki. Nie wyobrażam sobie cięcia traw bez szablastej.
Kup sobie jeśli nie masz to przy trawach bardzo dobre narzędzie.
W Li...u można kupić na akumulator.
Jezowki kupowałas w Alb... Tak?
Właśnie byłam na ich stronie i zapisałam się na powiadomienie. W zeszłym roku kupowałam j. Blade i Bodziszki "Dreamland" oraz sporo astrów Marcinków też przyszły ładne sadzonki.
Susannę muszę przesadzić bo ta cholernica rośnie szybko ma pędy ponad metr. Trzeba jej dać więcej miejsca.
Jestem starym klientem Al... i nigdy się nie zawiodłam na zakupach. Dzwonią do mnie jak mają nowości
Kup koniecznie więcej. Też miałam inną odmianę ,ale właśnie się kładła i mnie to wkurzało i wywaliłam.
Tak dzielę ,bo zawsze dzielę jak widzę , że zaczęły rosnąć po przycięciu.
To trawa zimnolubna ,nic jej nie będzie nawet jakby się ochłodziło, ale póki co plusy w prognozach
Dzięki za info Elu o tej pile. Nie widziałam , że taka jest w L na akumulator,mus kupić
Tak kupowałam w A...r. Ja też zawsze byłam zadowolona z zakupów