Witaj Wiolu bardzo dziękuję za odwiedziny widzę że kolejna doświadczona ogrodniczka i działaczka na forum Boziu jak takie liczby ponad 2000 stron wpisów robią wrażenie i mój ogromny szacunek , a co mamy ogrodniczki fajnie słyszeć że nie jestem sama bo niektórzy to się pukają w czoło co ty z tym ogródkiem dziecko masz teraz , a czy naprawdę jedno musi wykluczać drugie , moja dzidzi już roczek skończyła i już pierwsze kroczki w ogrodzie robi Tobie też zleci , ale czekam na wszelkie porady jak pogodzić te dwie miłości , wątek zapisuje i będę wracac pozdrawiam
Tak podpowiem, bo też mam ,dereniowi Ivory Halo to chyba nie robi, czy tnę niżej czy wyżej pięknie i bujnie rośnie. Minimum nad 2, 3 pąkiem skierowanym na zewnątrz. W tym roku cięłam wyżej, a w ubiegłym wcale. Ale niech się Wiola wypowie jeszcze
Cześć Klaudia!
Wątek spory ,bo kilka lat już jestem na Ogrodowisku
Możesz zajrzeć w wizytówkę, jest w miarę aktualna
Oj tak Ci co nie interesują się ogrodnictwem ,zawsze pukają się w czoło przerabiałam to
Tylko my rozumiemy, że ciężka praca w ogrodzie nas potrafi uszczęśliwić
Fajnie, że Twoja dzidzia już biega po ogrodzie
Moja za rok też będzie
Ja nie myślę rezygnować z tej swojej miłości i na pewno ją pogodzę już mi się udaje, co nie co popracować gdy malutka śpi w wózku