Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Małymi krokami-Ogród Wioli

Małymi krokami-Ogród Wioli

Anna_ogrodni... 18:43, 06 sty 2019

Witaj Wiolu. Ja Twój ogród odwiedziłam już parę razy zaskoczyły mnie zdjęcia przedogrodka bo pomyślałam ale śliczny (miał linie falowane) za chwile patrzę linie proste aż się zatrzymałam i porównywałam i tak pięknie
i tak pięknie w końcu uznałam,ze lepiej się prezentuje w liniach prostych Ale robotę zrobiłaś! Masz śliczny ogród mi się bardzo podobają Twoje nasadzenia
Wiolka5_7 20:12, 06 sty 2019

Anna_ogrodniczka napisał(a)
Witaj Wiolu. Ja Twój ogród odwiedziłam już parę razy zaskoczyły mnie zdjęcia przedogrodka bo pomyślałam ale śliczny (miał linie falowane) za chwile patrzę linie proste aż się zatrzymałam i porównywałam i tak pięknie
i tak pięknie w końcu uznałam,ze lepiej się prezentuje w liniach prostych Ale robotę zrobiłaś! Masz śliczny ogród mi się bardzo podobają Twoje nasadzenia

Witaj Aniu
Masz rację obie wersje są ładne
Ale jednak w duszy gra mi ogród z prostymi liniami,nowoczesny i teraz jestem bardzo zadowolona z aktualnego wyglądu
Miło mi za pochwały,cieszę się,że Ci się u mnie podoba Dziękuję i zapraszam częściej
Gosialuk 22:53, 06 sty 2019

Witaj Wiolu
Ja również zaglądam do Ciebie. Chwalę proste linie, choć u siebie ich nie stosuję, ale tu wyglądają bardzo dobrze. Pięknie obsadziłaś rabaty, a co najważniejsze rośliny dorodne i zdrowe. Będę zaglądać.
Aha I super podsumowanie wyszło. Muszę sama siebie przypilnować, żeby takie zdjęcia podsumowujące u siebie w tym roku zrobić.
Pozdrawiam i zapału do dalszych działań ogrodowych życzę.
Wiolka5_7 07:51, 07 sty 2019

Gosialuk napisał(a)
Witaj Wiolu
Ja również zaglądam do Ciebie. Chwalę proste linie, choć u siebie ich nie stosuję, ale tu wyglądają bardzo dobrze. Pięknie obsadziłaś rabaty, a co najważniejsze rośliny dorodne i zdrowe. Będę zaglądać.
Aha I super podsumowanie wyszło. Muszę sama siebie przypilnować, żeby takie zdjęcia podsumowujące u siebie w tym roku zrobić.
Pozdrawiam i zapału do dalszych działań ogrodowych życzę.

Witaj Gosiu
Bardzo mi miło,że do mnie zajrzałaś i ci się u mnie podoba Dziękuję
Po tych wielu zmianach mogę stwierdzić,że też mi się podoba,choć planuję jeszcze małe zmiany no i nowe rabaty ....już nie mogę się doczekać

Zachęcam Cię do podsumowania roku ,fajna sprawa

Pozdrawiam i również życzę zapału
Anitka 13:43, 07 sty 2019

Fajne podsumowanie. Zobaczysz jak za kilka lat do tych zdjęć wrócisz to będziesz oczy przecierać ze zdumienia jak wszystko się zmieniło.
Wiolka5_7 14:04, 07 sty 2019

Anitka napisał(a)
Fajne podsumowanie. Zobaczysz jak za kilka lat do tych zdjęć wrócisz to będziesz oczy przecierać ze zdumienia jak wszystko się zmieniło.

Właśnie dlatego robię zdjęcia żeby potem porównać jak było przed i po....jak wszystko porosło i się zmieniło
DorKa 08:51, 08 sty 2019

Wiola cudnie u Ciebie jest.Wszystko takie przemyślane, poukładane i to zielone tło idealne dla rabat. Kiedy moje tujki tak urosną Powodzenia w dalszych realizacjach i spełnienia marzeń w 2019!
Wiolka5_7 10:55, 08 sty 2019

DorKa napisał(a)
Wiola cudnie u Ciebie jest.Wszystko takie przemyślane, poukładane i to zielone tło idealne dla rabat. Kiedy moje tujki tak urosną Powodzenia w dalszych realizacjach i spełnienia marzeń w 2019!

Dzięki Dorka
Fajnie,że wróciłaś lubię mieć poukładane,dlatego i ogród tak wygląda

Tujki urosną szybko , zanim się obejrzysz...moje mają 6 sezonów i w tym roku już będą cięte na docelową wysokość 2,50 m ....a były takie malutkie

Tobie również życzę powodzenia i spełnienia marzeń, nie tylko tych ogrodowych
DorKa 11:02, 08 sty 2019

Wiolka5_7 napisał(a)

Dzięki Dorka
Fajnie,że wróciłaś lubię mieć poukładane,dlatego i ogród tak wygląda

Tujki urosną szybko , zanim się obejrzysz...moje mają 6 sezonów i w tym roku już będą cięte na docelową wysokość 2,50 m ....a były takie malutkie

Tobie również życzę powodzenia i spełnienia marzeń, nie tylko tych ogrodowych

dziękuję niewiarygodne,że 6 sezonów wystarczy żeby się cieszyć takimi okazami. . Będę cierpliwie czekać i dokarmiać porządnie moje mikrusy
Wiolka5_7 11:23, 08 sty 2019

DorKa napisał(a)

dziękuję niewiarygodne,że 6 sezonów wystarczy żeby się cieszyć takimi okazami. . Będę cierpliwie czekać i dokarmiać porządnie moje mikrusy

Swoje ze 2 sezony pryskałam Pinivitem,a potem tylko woda woda woda