Ale się dzieje Uwielbiam takie prace. Dodatkowo dzięki nim ogród będzie wyglądał jeszcze piękniej. Widzę teraz u siebie, że np stara kostka bardzo psuje efekt nawet najpiękniejszej rabatki obok.
Podziwiam, że zabraliście się sami za nawierzchnię w altanie, wyszło bardzo ładnie, równiutko. Czytam, że planujesz wymianę listewek, altana zdecydowanie na tym zyska. Bedzie spokojniej, bardziej elegancko.
Teren pod trawnik normalnie pefecto Domyślam się, ile przy równaniu było pracy. Ja sobie obiecuję, że jak skończę rabaty to biorę się za trawę. Z moim tempem może za 5 lat to nastąpi
Widzę, że roboty przy elewacji idą pełna parą. Zmniejszacie przy okazji balkony? Mam nadzieję, że trafili się wam robotnicy choć trochę wrażliwi na rośliny Oby nic nie zniszczyli!
Wiolus zazdro elewacji u mnie 5 lat temu robiona jeszcze zle nie wyglada ale tez mi sie marzą szarosci jeszcze dala bym brokatu srebrnego do farby bo wiesz ja lubie błyskotki brokaty ❤
Powiem Ci,że w tym roku to eM wymyślił te remonty....cieszę się
Nie wiem co mi strzeliło żeby robić te kratki...ile się nameczyłam ,zeby to pomalować....no i nowoczesne to to nie jest....
Też myslę,że z tymi poziomymi listwami będzie prościej ,nowoczesniej,no i malować się będzie łatwo
W przyszłym roku pewnie zrobimy te listewki,bo i altanę pasowało by odmalować ,więc będzie okazja
Trawniczek malutki 40 m2 niby mało ,ale urobiłam się sporo...teraz podlewam codzień i czekam na kiełki
Na przedpłociu zrobiłam dosiewki przy wjeździe i dziś po 7 dniach dojrzałam kiełki,ale się cieszyłam
Z tamtej strony co mam altanę, będziemy także robić trawnik ,ale dopiero jak zrobimy taras i rabaty wokól,więc z trawnikiem to u mnie początek nie jesteś sama
No własnie skracanie tych balkonów ma być od strony przedogródka....mam nadzieję,że nie naniszczą mi roślinek zobaczymy
To najważniejsze, że potrafią docenić! Zresztą nic dziwnego, bo ogród piękny stworzyłaś, więc nie mają wyjścia
Jeśli ktoś na wstępie nie wie, jak będzie, a już marudzi i narzeka, to potrafi strasznie pociąć skrzydła.
Trzymam kciuki za sprawnych pracowników. Niech się uwiną sprawnie i szybciutko. Czy dobrze pamiętam, że zmianę z balkonami też planujesz?
To prawda doceniaj nie oceniaj
To dodaje skrzydeł
Ale generalnie robimy wszystko sla siebie nie dla kogos, chociaż miło jest słyszeć pochwały
Ekipa młoda ,zwinna jesli pogoda dopisze to powinno pójsc sprawnie
Tak chcemy skrócić dwa balkony na froncie, bo do niczego nam nie potrzebne a koszty ogromne,żeby to wykończyć ....
Wymysliłam na to konto wymianę okna w kuchni na drzwi i wybudowanie tarasu za jakiś czas.... przyjenmne z pożytecznym