w tym roku obie odmiany na słonecznym stanowisku zakwitły mi praktycznie w jednym czasie. W ubiegłym roku Purple miałam w półcieniu i były 2 tygodnie później. Exotic są bardzo wczesne i długo kwitną. Obie to moje ulubione i bezproblemowe odmiany.
Ogród masz wymuskany. Podziwiam porządek i dopracowanie szczegółów. Front świetny jest. Też bym nic nie zmieniała
Huśtawka bardzo fajna sprawa. Ulubione miejsce gości w lato w trakcie spotkań. Ja kupiłam moją odrobinę bez zastanowienia i pewnie kiedyś wymienię. Po pierwsze jest za wąska. 2 osoby usiądą ale jak już chcę się położyć z książką to stopy mi wystają. No i kupiłam wersję budżetową z siedziskiem materiałowym. Po 1 sezonie już je musiałam wymieniać bo u mnie w słońcu stoi i materiał sparciał. Usiadłam i znalazłam się nagle na ziemi musiałam taśmy zakładać transportowe bo nie było nic na wymianę. Daszek też dawno poszedł w odstawkę. Żałuję, że od razu nie wzięłam takiego, do którego da się materiał dokupić.
W tym roku faktycznie tulipany wcześniej wystartowały, u mnie Purple pion też kwitną
Ja i ogród dziękują
Właśnie przeglądam te huśtawki, i one mają te oparcia z takiej siatki jak krzesła mam, ciekawe jak długo to wytrzyma na powietrzu.
Patrzę właśnie na te szersze 3- osobowe
A o daszku też myślę, ze na słońcu i deszczu też długo nie wytrzyma , hmm.
Chyba ciężko będzie kupić coś trwałego. Dzięki za opinie