Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przedziwny Ogród

Przedziwny Ogród

AgataM 20:18, 18 mar 2018

inka74 napisał(a)
mam ją od ubiegłego roku i na razie widać, że przeżyła. Rosła mi na razie bardziej w górę i niezbyt wysoko tak z 70-80 cm. Zobaczymy co teraz pokaże. Mogę zdjęcia poszukać.

Edit - wrzuciłam

Jak znajdziesz zdjęcia, bardzo chętnie obejrzę
AgataM 20:23, 18 mar 2018

gosika67 napisał(a)
Zdolnaś bestia, to chyba rodzinne? pozdrawiam.

Dziękuję. Chyba coś w tym jest. Moi rodzice (mają) i babcie( miały) tez zdolności. choć w różnych dziedzinach Więc coś odziedziczyłam i przekazuję następnemu pokoleniu....
AgataM 20:31, 18 mar 2018

Trochę wiosennie i archiwalnie...

basia3012 20:37, 18 mar 2018

Agatko, pierwszy raz zachodzę do Ciebie ale chyba nie ostatni. Skusiły mnie te wianki. Cudne. Ja wczoraj też robiłam ale nie wyszły mi takie piękne. Chyba dołożę jeszcze piórka. Zmałpuję trochę. Nie gniewaj się. Zajrzyj do mnie. Zrobiłam zdjęcie. Pozdrawiam.
basia3012 20:52, 18 mar 2018

I jeszcze parę słów o ogrodzie. Obejrzałam zdjęcia i jestem zachwycona. Przepiękny. Gratuluję.
Trochę teraz żałuję, że wyrzuciłam w tym roku Perowskie. Kładły mi się wciąż i już nie wiedziałam jak je do pionu ustawić. A że dosadzałam w tym roku dużo bukszpanów to niektóre roślinki musiały ustąpić miejsca.
Piękne masz również lilie i inne krzewy. Po prostu bajkowy ogród . Pozdrawiam.
marba 20:53, 18 mar 2018

Te żółte kwiaty to jaskry? Przepiękne.
AgataM 21:29, 18 mar 2018

basia3012 napisał(a)
Agatko, pierwszy raz zachodzę do Ciebie ale chyba nie ostatni. Skusiły mnie te wianki. Cudne. Ja wczoraj też robiłam ale nie wyszły mi takie piękne. Chyba dołożę jeszcze piórka. Zmałpuję trochę. Nie gniewaj się. Zajrzyj do mnie. Zrobiłam zdjęcie. Pozdrawiam.

Witaj Basieńko w moich skromnych progach Jeśli podobają Ci się moje pomysły, to bierz i wykorzystuj Będzie mi bardzo miło, że również Tobie się one podobają Zaraz będę u Ciebie Zapraszam częściej
AgataM 21:52, 18 mar 2018

basia3012 napisał(a)
I jeszcze parę słów o ogrodzie. Obejrzałam zdjęcia i jestem zachwycona. Przepiękny. Gratuluję.
Trochę teraz żałuję, że wyrzuciłam w tym roku Perowskie. Kładły mi się wciąż i już nie wiedziałam jak je do pionu ustawić. A że dosadzałam w tym roku dużo bukszpanów to niektóre roślinki musiały ustąpić miejsca.
Piękne masz również lilie i inne krzewy. Po prostu bajkowy ogród . Pozdrawiam.

Basieńko dziękuję bardzo Staram się, by spełnić swoje marzenia
Perowskia nie kładzie mi się, bo mocno przycinam ją na wiosnę, Ok 30 cm nad ziemią. Uwielbiam kolory, dlatego tyle różnych kwiatów mam w ogrodzie
Pozdrawiam Cię
AgataM 21:53, 18 mar 2018

marba napisał(a)
Te żółte kwiaty to jaskry? Przepiękne.

Tak to jaskry
Napia 22:40, 18 mar 2018

Śliczne dekoracje

W B. nie kupowałam róże, ale inne roslinki i owszem. Trzy przewrotniki ostroklapowe okazały się być trzema tawułkami , na szczęście tymi samymi, więc w grupie ładnie wyglądają a kupione w innym markecie różowe róże zakwitły na żółto. Trzeba im jednak przyznać, że są piękne i zdrowe