Dziękuję. Chyba coś w tym jest. Moi rodzice (mają) i babcie( miały) tez zdolności. choć w różnych dziedzinach Więc coś odziedziczyłam i przekazuję następnemu pokoleniu....
Agatko, pierwszy raz zachodzę do Ciebie ale chyba nie ostatni. Skusiły mnie te wianki. Cudne. Ja wczoraj też robiłam ale nie wyszły mi takie piękne. Chyba dołożę jeszcze piórka. Zmałpuję trochę. Nie gniewaj się. Zajrzyj do mnie. Zrobiłam zdjęcie. Pozdrawiam.
I jeszcze parę słów o ogrodzie. Obejrzałam zdjęcia i jestem zachwycona. Przepiękny. Gratuluję.
Trochę teraz żałuję, że wyrzuciłam w tym roku Perowskie. Kładły mi się wciąż i już nie wiedziałam jak je do pionu ustawić. A że dosadzałam w tym roku dużo bukszpanów to niektóre roślinki musiały ustąpić miejsca.
Piękne masz również lilie i inne krzewy. Po prostu bajkowy ogród . Pozdrawiam.
Witaj Basieńko w moich skromnych progach Jeśli podobają Ci się moje pomysły, to bierz i wykorzystuj Będzie mi bardzo miło, że również Tobie się one podobają Zaraz będę u Ciebie Zapraszam częściej
Basieńko dziękuję bardzo Staram się, by spełnić swoje marzenia
Perowskia nie kładzie mi się, bo mocno przycinam ją na wiosnę, Ok 30 cm nad ziemią. Uwielbiam kolory, dlatego tyle różnych kwiatów mam w ogrodzie
Pozdrawiam Cię
W B. nie kupowałam róże, ale inne roslinki i owszem. Trzy przewrotniki ostroklapowe okazały się być trzema tawułkami , na szczęście tymi samymi, więc w grupie ładnie wyglądają a kupione w innym markecie różowe róże zakwitły na żółto. Trzeba im jednak przyznać, że są piękne i zdrowe