Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przedziwny Ogród

Przedziwny Ogród

AgataM 20:36, 10 sty 2019

Jutro minie rok, jak jestem na Ogrodowisku. Dziękuję Wam bardzo za miłe przyjęcie za tyle ciepłych słów za to, że doceniliście moją pracę i pomysły za to, że pasja ogrodowa to nie tylko mój wymysł za to, że mnie odwiedzacie, również anonimowo 195000 zaglądających ( zapisałam na pamiątkę)

anpi 21:48, 10 sty 2019

A ja dziękuję Tobie,że że chciałaś podzielić się z nami swoim pięknym ogrodem,swoją pasjąI co jakiś czas dawkujesz nam ucztę dla oczu kolorowymi obrazkami, które uwieczniają to piękno! Inspirujesz,poddajesz pomysły na dekoracje i dzielisz się doświadczeniami.U mnie rocznica mija w sobotę 12.01.więc jesteśmy prawie bliźniaczkami Ogrodowiskowymi Miło że mogłam Cię poznać,choć na razie tylko wirtualnie Życzę Ci by ogród zawsze przynosił Ci wiele radości ,byś mogła się też tą radością jak najdłużej dzielić tu na forum i czerpać sama stąd jak najwięcej dobrego
gogo 00:34, 11 sty 2019

Ja też gratuluję roczku
Wiesz, że dzięki Tobie powstało wiele moich planów ogrodowych, więc dziękuję
AgataM 13:12, 11 sty 2019

anpi napisał(a)
A ja dziękuję Tobie,że że chciałaś podzielić się z nami swoim pięknym ogrodem,swoją pasjąI co jakiś czas dawkujesz nam ucztę dla oczu kolorowymi obrazkami, które uwieczniają to piękno! Inspirujesz,poddajesz pomysły na dekoracje i dzielisz się doświadczeniami.U mnie rocznica mija w sobotę 12.01.więc jesteśmy prawie bliźniaczkami Ogrodowiskowymi Miło że mogłam Cię poznać,choć na razie tylko wirtualnie Życzę Ci by ogród zawsze przynosił Ci wiele radości ,byś mogła się też tą radością jak najdłużej dzielić tu na forum i czerpać sama stąd jak najwięcej dobrego

Aniu, bardzo, bardzo Ci dziękuję. Aż mam ciary.....To jest nie tylko miłe, ale i wzruszajæce czytać tyle ciepłych słów Nie spodziewałam się, że moja skromna osoba może kogoś zainspirować swoimi pomysłami i .....

O twojej rocznicy pamiętam... Nie da się zapomnieć tych niesamowitych drzwi do ogrodu Ale reszta u Ciebie w sobotę

Jeszcze raz dziękuję i gorąco pozdrawiam

Napia 23:43, 11 sty 2019

Bardzo się cieszę, że nam pokazujesz swój piękny ogród i że mogę do niego zaglądać To prawdziwa przyjemność
zawitka 08:44, 12 sty 2019

Zawsze do Ciebie z przyjemnością zaglądam choć czasami nie piszę .Smak ,gust i kolor to zalety Które królują u Ciebie .Gratuluję .Brawa dla Syna!!!!!!

Powiedz mi czy znasz może nazwę ostatniej różowo białej róży????/ta po prawej/??????
Waclaw 13:04, 12 sty 2019

AgataM napisał(a)
Jutro minie rok, jak jestem na Ogrodowisku. Dziękuję Wam bardzo za miłe przyjęcie za tyle ciepłych słów za to, że doceniliście moją pracę i pomysły za to, że pasja ogrodowa to nie tylko mój wymysł za to, że mnie odwiedzacie, również anonimowo 195000 zaglądających ( zapisałam na pamiątkę)

te 195 000 wizytujących wykazuje dowodnie jak piękny ogród masz, jak ważną dla innych jesteś
AgataM 15:47, 12 sty 2019

gogo napisał(a)
Ja też gratuluję roczku
Wiesz, że dzięki Tobie powstało wiele moich planów ogrodowych, więc dziękuję

Dziękuję Grażynko To dla mnie zaszczyt.... Dziękuję za odwiedziny i tyle ciepłych słów
Pozdrawiam serdecznie

Gardenarium 15:50, 12 sty 2019

Agatko ślicznie zasypało Ładnie masz i fajnie że pokazujesz swój ogród u nas

Wróciłam na pierwsze strony i od razu zawołałam Witka, żeby zapamiętał wodospad. Nietypowo zrobiony i bardzo ładny

Instagram Ogrodowiska
AgataM 15:12, 15 sty 2019

Napia napisał(a)
Bardzo się cieszę, że nam pokazujesz swój piękny ogród i że mogę do niego zaglądać To prawdziwa przyjemność

Bardzo serdecznie dziękuję i zapraszam