Jutro minie rok, jak jestem na Ogrodowisku. Dziękuję Wam bardzo za miłe przyjęcie za tyle ciepłych słów za to, że doceniliście moją pracę i pomysły za to, że pasja ogrodowa to nie tylko mój wymysł za to, że mnie odwiedzacie, również anonimowo 195000 zaglądających ( zapisałam na pamiątkę)
A ja dziękuję Tobie,że że chciałaś podzielić się z nami swoim pięknym ogrodem,swoją pasjąI co jakiś czas dawkujesz nam ucztę dla oczu kolorowymi obrazkami, które uwieczniają to piękno! Inspirujesz,poddajesz pomysły na dekoracje i dzielisz się doświadczeniami.U mnie rocznica mija w sobotę 12.01.więc jesteśmy prawie bliźniaczkami Ogrodowiskowymi Miło że mogłam Cię poznać,choć na razie tylko wirtualnie Życzę Ci by ogród zawsze przynosił Ci wiele radości ,byś mogła się też tą radością jak najdłużej dzielić tu na forum i czerpać sama stąd jak najwięcej dobrego
Aniu, bardzo, bardzo Ci dziękuję. Aż mam ciary.....To jest nie tylko miłe, ale i wzruszajæce czytać tyle ciepłych słów Nie spodziewałam się, że moja skromna osoba może kogoś zainspirować swoimi pomysłami i .....
O twojej rocznicy pamiętam... Nie da się zapomnieć tych niesamowitych drzwi do ogrodu Ale reszta u Ciebie w sobotę