Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Za drzwiami do ogrodu...

Za drzwiami do ogrodu...

anpi 01:29, 10 lip 2018

marba napisał(a)
Jakie fajne spotkanie, do tego w pięknym ogrodzie. I grupa jaka liczna. Super

Świetnie tak pogadać na żywo,w dodatku popodziwiać efekty czyjejś pracy,zaczerpnąć jakieś pomysły i to wszystko przy pysznym leczo,ciastach, sałatkach,sezonowych owocach i innych rarytasach...np prosto z drzewa
anpi 02:21, 10 lip 2018

Aniu MS sadzenia roślin,to chyba końca nie będzie...
Po każdym spotkaniu coś przybywa,albo z wymianki,albo"" wycyganione",albo z Cyganki...(zawsze jakaś szkółka po drodze się trafi...)
Kupiłam 2 różne monardy, jeżówkę zieloną ,rozchodnik ciemny,jażmiankę,różowy przetacznik i nachyłek- dwubarwny(to te w doniczkach,a w kartonie - łupy)
Gocha 10:09, 10 lip 2018

Aniu cieszę się , że mogliście do mnie przyjechać. Mam nadzieję że sliweczki z drzewa smakowały. Trzeba było jeść do woli- bardzo obrodziły w tym roku. Fajnie że do Cyganki zajechałyście i że Wojtek jeszcze pozwolił Wam na poszperanie po szkółce. To sa naprawdę bardzo mili i życzliwi ludzie. Widzę że spore zakupy poczyniłaś. Cieszę się. Buziaki
anpi 14:18, 10 lip 2018

Gocha napisał(a)
Aniu cieszę się , że mogliście do mnie przyjechać. Mam nadzieję że sliweczki z drzewa smakowały. Trzeba było jeść do woli- bardzo obrodziły w tym roku. Fajnie że do Cyganki zajechałyście i że Wojtek jeszcze pozwolił Wam na poszperanie po szkółce. To sa naprawdę bardzo mili i życzliwi ludzie. Widzę że spore zakupy poczyniłaś. Cieszę się. Buziaki

Ja nie jadłam...ja nie......ja tylko przyłapałam na tym procederze koleżanki
Szkółka fajna trzeba się wybrać na spokojne
Doranma 22:34, 10 lip 2018

Przyjemnie się czyta i ogląda relacje ze spotkań i zakupów, jeszcze przyjemniej w nich uczestniczy☺ Ciekawa jestem gdzie posadzisz nowe roślinki?
AnnaMS 02:20, 11 lip 2018

anpi napisał(a)
Aniu MS sadzenia roślin,to chyba końca nie będzie...
Po każdym spotkaniu coś przybywa,albo z wymianki,albo"" wycyganione",albo z Cyganki...(zawsze jakaś szkółka po drodze się trafi...)
Kupiłam 2 różne monardy, jeżówkę zieloną ,rozchodnik ciemny,jażmiankę,różowy przetacznik i nachyłek- dwubarwny(to te w doniczkach,a w kartonie - łupy)

No proszę ... I zakupy i łupy dość ciekawe ja 'złupałam' tylko jakiegoś dzwoneczka do zakątka leśnego ale pozazdrościłam Wam tej Cyganki i się wybrałam na Choiny do dwóch szkółek, widziałam pysznogłówki cztery rodzaje ale się nie skusiłam, mam uraz do nich, po zimie kępa mi malała więc dałam sobie spokój, natomiast nie mogłam przejść obojętnie obok zawilców jesiennych, choć dość drogie wzięłam 3 sztuki 'Margarete' i 4 szt. host 'Fire and ice'. Fajnie się kupuje tylko potem trzeba te kwiatuchy jeszcze posadzić na odpowiednie miejsce ... a z tym bywa różnie ... Miłego sadzenia życzę
gogo 19:23, 12 lip 2018

Witaj Aniu, wiem , że są organizowane spotkania, ale z podróżowaniem u mnie kiepsko / jestem niejeżdżąca /. Ja na Ogrodowisku jestem cichaczem od 1,5 roku i relacje ze spotkań oglądałam. Teraz już tu jestem . Zakupy i łupy pewnie już wsadziłaś, pochwal się. Pozdrawiam.
anpi 22:52, 13 lip 2018

gogo napisał(a)
Witaj Aniu, wiem , że są organizowane spotkania, ale z podróżowaniem u mnie kiepsko / jestem niejeżdżąca /. Ja na Ogrodowisku jestem cichaczem od 1,5 roku i relacje ze spotkań oglądałam. Teraz już tu jestem . Zakupy i łupy pewnie już wsadziłaś, pochwal się. Pozdrawiam.

Ja też niejeżdżąca ...,biorę osobistego szofera i zbieramy jeszcze pozostałe niejeżdżące AnieSpotkania są super!
Zdjęcia z ogrodu będą innym razem.
gogo 20:43, 14 lip 2018

Witaj Aniu, mój M jest jeżdżący, ale nieogrodowy. Na pewno doceniłby urok ogrodu, ale nie pogadałby o nim. Czekam na zdjęcia, oglądając będę się czuła jak uczestnik spotkania.
anabuko1 21:42, 15 lip 2018

anpi napisał(a)

Ja też niejeżdżąca ...,biorę osobistego szofera i zbieramy jeszcze pozostałe niejeżdżące AnieSpotkania są super!
Zdjęcia z ogrodu będą innym razem.

Haaa, haa, to ja jestem ta niejeżdżąca jedna Ania .
Jakoś ciężko i się przełamać..
A spotkania są naprawdę suuper.!!Nawet te mniejsze.
Nasi mężowi, to mówią- Ile można tak gadać na te roślinne tematy ?
No ile ??

Aniu.Zaglądam i czekam na piękne fotki z Chorwacji.
Coś na pewno tam innego, ciekawego kwitnie.;0
pozdrawiam was cieplutko.U nas w końcu trochę pada