anpi
00:35, 11 sty 2019
W najbliższą sobotę minie rok jak jestem na Ogrodowisku
Chciałabym z tej okazji choć w skrócie pokazać co zmieniło się przez ten rok w moim ogrodzie dzięki WAM . Ponieważ cały weekend mam bardzo zajęty,zacznę dzisiaj,a potem resztę w wolnych chwilach,więc pewnie się trochę rozciągnie
W sobotę wpadnę jeszcze z jakimś dobrym słówkiem
Zacznę od tego,że zostałam tu przez Was bardzo szybko i miło powitana wirtualnie!Oraz odnaleziona przez moje rodowite ogrodniczki-chełmianki i od razu nawiązała się miła znajomość w realu!Pozdrawiam i dziękuję Wam wszystkim ,którzy do mnie wpadacie i do których ja wpadam
A szefowej Danusi dodatkowo za Ogrodowisko i to w sieci i to na ziemi przez nią ukochanej,które już tego pierwszego roku dane mi było podziwiać na na własne oczy!!! DZIĘKUJĘ!!!
To powspominajmy
...
Logując się chciałam się tu podzielić z Wami kilkoma obrazkami z mojego ogródka a nie nastała jeszcze dobrze wiosna jak już robiłam rewolucję w ogrodzie!!!Ogrodowisko zaatakowało mnie swoją wiedzą,radością spotkań w pięknych ogrodach,roślinami i kompozycjami które zapragnęłam mieć!
Nieśmiało prosząc o pomoc w zaplanowaniu kącika biesiadnego dostałam lawinę planów i zaangażowanie w zmiany.Asiu i Ewo -dziękuję!
Było tak:
Potem tak:
W międzyczasie powstawał też wcześniej już zaplanowany przeze mnie i ema płot

W sobotę wpadnę jeszcze z jakimś dobrym słówkiem

Zacznę od tego,że zostałam tu przez Was bardzo szybko i miło powitana wirtualnie!Oraz odnaleziona przez moje rodowite ogrodniczki-chełmianki i od razu nawiązała się miła znajomość w realu!Pozdrawiam i dziękuję Wam wszystkim ,którzy do mnie wpadacie i do których ja wpadam

To powspominajmy

Logując się chciałam się tu podzielić z Wami kilkoma obrazkami z mojego ogródka a nie nastała jeszcze dobrze wiosna jak już robiłam rewolucję w ogrodzie!!!Ogrodowisko zaatakowało mnie swoją wiedzą,radością spotkań w pięknych ogrodach,roślinami i kompozycjami które zapragnęłam mieć!

Było tak:
Potem tak:
W międzyczasie powstawał też wcześniej już zaplanowany przeze mnie i ema płot