Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Za drzwiami do ogrodu...

Za drzwiami do ogrodu...

anpi 18:48, 11 sty 2019

I ostateczne porównania tego miejsca na przestrzeni tego roku:
anpi 18:58, 11 sty 2019

Z innej perspektywy,z której wcześniej nawet nie robiłam zdjęć,bo była nieciekawa
SlonecznyOgrod 19:59, 11 sty 2019

Ja pierdziu
Romantycznie, ślicznie!!!

Nawet nie wiedziałam, że to miejsce się tak zmieniło.
Czytałam Twój wątek ale nie zauważyłam tego placyku, że właśnie powstał w tym sezonie.

A skąd Ty takie ławy i stolik wytrzasnęłaś?
sylwia_slomc... 20:09, 11 sty 2019

Piękna metamorfoza
Rumianka 20:19, 11 sty 2019

Oooo jak romantycznie...
anabuko1 20:37, 11 sty 2019

Ogród z tym nowym miejscem ( a jest ono na reprezentacyjnym widocznym miejscu ) ma piękną perełkę
Duża zmiana . Efektowna i piękna
Ta hosta też jest śliczna
dana1s 20:41, 11 sty 2019

Aniu cudne zmiany!
Te Twoje romantyczne kąciki są cudowne
Aurelllia 20:46, 11 sty 2019

Świetna zmiana Przytulny, romantyczny zakątek powstał pod świerkami, które dają pewnie przyjemny cień w lecie, a i jest na co popatrzeć, bo rabaty wokół
Zana 21:49, 11 sty 2019

Twój kącik biesiadny jest absolutnie przeuroczy. Doskonała przemiana
anpi 23:17, 11 sty 2019

Muszelko,Dorotko,Ewo ,Sylwio cieszę się że podobają się Wam te zmiany w moim ogrodzie Dzięki podpowiedziom Ewy i Asi ,mogłam ruszyć z pracami skoro wiosnyA dzięki obrazkom z waszych ogrodów i dzieleniu się przez Was doświadczeniami,klarowały mi się plany co do roślin ,którymi wypełniałam nowe rabaty i dopełniłam te które już były.Włożyłam przez ten ostatni rok wiele pracy i serca.Jestem też dumna z ema który jakoś wytrzymał,te wszystkie moje "wymysły", poświęcił tyle trawnika...,nie mówiąc już o wykonaniu płotu ,placyka,czy przesuwaniu domku i rozpoczętych prac z nawadnianiem...Z syna,który odkrył w sobie zdolności stolarskie, przesadzał też kilka srebrnych świerków, przeżucał kompostownik i przesiewał kompost(kochane dorosłe dziecko!) i był często zatrudnimy w roli operatora taczki,nie mówiąc już o wożeniu mamusi po szkółkach( oczywiście już nie taczką!Mimo,że dziwią się po co mi to wszystko? I po co to robić jak zaraz będę chciała znów przerabiać, to myślę,że w duchu są też dumni z tego !A przecież już takich dużych przeróbek nie będzie,nie? ;D Potem już tylko kosmetyka Dobrze,że choć tu na O.nie czuję się jako jedyna której ciągle mało tego piękna w koło. I mogę dzielić tą radość,którą daje mi to dążenie do niego.Choć w koło,też już wiele osób podziwia to co robięTylko ciągle jeszcze dziwiąc się,że poświęcam tyle czasu i siły.A przecież dla mnie mimo wszystko to relaks,odskocznia od pracy,domowych zajęć i stresów