Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Za drzwiami do ogrodu...

Za drzwiami do ogrodu...

anpi 23:20, 11 sty 2019

Dario dzięki za słowa uznania
A namiary na stół i ławy w wolniejszej chwili wyślę Ci na priv.
anpi 23:23, 11 sty 2019

Sylwio ciąg dalszy metamorfoz czeka na pokazanieW porównaniu jednak do waszych poczynań,to pestka
anpi 23:33, 11 sty 2019

Rumianko,Aniu,Danusiu,Aurelio,Anula dziękuję za miłe wpisy,odwiedziny i wasze ogrody,które również są dla mnie inspiracją Cieszę się,że mogę się podzielić z wami moimi fotkami,a może i przyjdzie czas,że doświadczeniami,których nabywam wraz z pracą w ogrodzie ,a może nawet ktoś kiedyś skorzysta z mojej zdobytej tu na O.wiedzy,której nie będę trzymała przecież tylko dla siebie Moje sąsiadki już kożystają
Napia 23:52, 11 sty 2019

Dopiero na zdjęciach widać, jakie zmiany zaszły w Twoim ogrodzie. Dobrze mieć takie zestawienia, bo od razu człowiek się cieszy, gdy widzi, ile udało mu się zrobić
I gratuluję roku na O.
anpi 00:07, 12 sty 2019

Tak Agnieszko fajne są takie porównania,choć odszukując fotografie,okazuje się że niektórych ujęć, jak wyglądało dane miejsce wcześniej, wogóle nie robiłam.I teraz nie da się tak dokładnie porównaćAle jeszcze trochę znalazłam,to jak czas pozwoli ,pokażę.Roczek szybko zleciał!Nie miałam pojęcia,że Ogrodowisko tak angażuje...
anpi 13:00, 12 sty 2019

Dzisiaj mija rok jak otworzyłam dla Was drzwi do mojego ogroduTo był bardzo miły rok.Poznałam tu wspaniałych, pełnych pasji i radości ludzi, nie tylko wirtualnie ,ale i na żywo.Bo już w tym pierwszym roku na Ogrodowisku, byłam zaproszona do wielu waszych pięknych ogrodów i zostałam przyjęta z wielką otwartością serc.To były bardzo wesołe ,pełne niezapomnianych widoków,kolorowe spotkania!Zyskałam na Ogrodowisku wiele wiadomości, ale i spędziłam tu radosne chwile śmiejąc się do rozpuku odwiedzając niektóre wątki, np "Zdjęcie Roku", czy czytając zabawne dywagacje czy komentarze . Dziękuję wszystkim zaglądającym na mój wątek za wszystkie miłe słowa, zachwyty ,wsparcie i po prostu zwykłe rozmowy. Pozdrawiam też zaglądających po cichu!.
Dalszy ciąg relacji zmian w moim ogródku wstawię pewnie dopiero po niedzieli.
A tymczasem z nadzieją na kolejny pomyślny rok w Waszym miłym towarzystwie zostawiam dla wszystkich kwiaty z mojego ogródka:

gogo 14:22, 13 sty 2019

Aniu, ten uroczy kącik od razu skradł moje serce, ale nie wiedziałam, że jest tak " młody "
Ja też nie robiłam zdjęć, bo nie przypuszczałam, że trafię na O.
I dziękuję za Twój ogród, źródło inspiracji
anpi 14:31, 14 sty 2019

Cieszę się Gogo, że mój ogród nasuwa Ci jakieś pomysły

Tą rabatę zmienił już sam płot z pergolą nad furtką,przestawienie domku i przemalowanie kratek.Przy płócie posadziłam kilka róż,może dopiero w tym roku dadzą jakiś efekt
Tak było w 2017:

Tak w 2018:
anpi 14:41, 14 sty 2019

Wiosną 2018 powstała też nowa rabata z kałużą dla ptaków

Latem już się zagęściła:

MirellaB 17:18, 14 sty 2019

anpi napisał(a)
I ostateczne porównania tego miejsca na przestrzeni tego roku:

Wstaw to do wątku "Cztery pory roku"
Kwitnąco ślicznie