Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Za drzwiami do ogrodu...

Za drzwiami do ogrodu...

Rumianka 19:59, 29 sty 2019

Taką różę, tylko plastikową przywiozłam kiedyś z Lichenia...i na jej wzór, mój syn sam wykuwał wszystkie płatki róży i listki również...On robi przecudne rzeczy z metalu...ma chłopak talent... A tak w ogóle to jest kowalem...i artystycznym i użytkowym...A że gonią go terminy klientów, to dla mnie nie ma nigdy czasu...
sierotka 20:00, 29 sty 2019

Rumianko a gdzie można zobaczyć Jego wyroby ?
Betka 21:39, 29 sty 2019

Oczywiście nadrabiam zaległości bije się w pierś... Ani obiecuje że jutro zadzwonię. U mnie jakiś gorący czas! Masakra dzisiaj to wcale w domu nie byłam ehhh
Nie wiem co to się dzieje bo jak zakładała ogród to chyba doba była dłuższą i że wszystkim się wyrabialam a teraz conajmniej 3 godziny mi brak
Aniu piękne zdjęcia takie kolorowe aż chce się już ciepełka!
anpi 22:00, 29 sty 2019

Danusiu,Ando i Urszulo dziękuję Wam za pochwały bukiecików,lubię takie delikatne ,choć takie np. z maczkami są dość nietrwałe.
Rumianka 22:00, 29 sty 2019

sierotka napisał(a)
Rumianko a gdzie można zobaczyć Jego wyroby ?

napisałam priv.
anpi 22:09, 29 sty 2019

Adela napisał(a)

Już je też oglądałam
Niby nieskomplikowane, ale ja - baba tego nie jestem w stanie zrobić. Mój eM tym bardziej nawet gdybyśmy połączyli siły

Tak myślę... a gdyby takich gwoździ i jeden długi drut nawbijać w niewielką kulę styropianową pomalowaną rdzawa farbą , to nie trzymałoby się?Może wzmocnić jakimś klejem...
sierotka 22:19, 29 sty 2019

Ha ha ha Dobre jesteście, Aniu złota czcionka ja męzusiowi nabijam do głowy rzeźb wiatrowych hi hi
anpi 22:27, 29 sty 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)

Cudowny Złapał nie za serducho

A za co...?

Te bukieciki a makami są bardzo wdzięczne,miałam trochę tych maczków w łączceAle siejąc łączkę w drugim miejscu,już w kolejnej mieszance tylu pełnych nie było i mimo że zbierałam i dosiewałam z tej poprzedniej ,to coś nie wzeszły Muszę poszukać w sprzedaży nasion samych takich maczków,ciekawe czy są?

anpi 22:42, 29 sty 2019

Rumianka napisał(a)
Taką różę, tylko plastikową przywiozłam kiedyś z Lichenia...i na jej wzór, mój syn sam wykuwał wszystkie płatki róży i listki również...On robi przecudne rzeczy z metalu...ma chłopak talent... A tak w ogóle to jest kowalem...i artystycznym i użytkowym...A że gonią go terminy klientów, to dla mnie nie ma nigdy czasu...

No proszę! kolejny utalentowany syn Gratuluję! A tak to już jest...że szewc bez butów chodzi i matka jego...
anabuko1 22:46, 29 sty 2019

Ale te maczki twoje śliczne.
Na obraz jak nic.