Fajnie poznać tyle osób o podobnych zamiłowaniach
W tym roku zamiast robić w wolnych chwilach dekoracje to ciągle wpadam na Ogrodowisko,to moje początki tutaj i nie wiedziałam, że to takie uzależniające...Lecę do Ciebie,bo chyba jeszcze nie byłam
Tak, to Ogrodowisko ma dziwny wpływ...Myślałam wstawię parę fotek..., zajrzę raz na tydzień...może skrobnę słówko jak będę miała więcej czasu...A ogród będzie rozwijał się powoli wraz z moimi pomysłami na niego...
A teraz: natłok obrazów ,informacji ,inspiracji i jakiś dziwny magnes...nie wiedziałam, że to tak uzależnia...Raptem mój ogród potrzebuje szczególnieszej troski,szerszego spojrzenia...większych zmian!!!A jeszcze jak już doświadczyłam bezinteresownej pomocy wspaniałych zdolnych dziewczyn, obejrzałam tyle pięknych ogrodów tworzonych z pasją, poznałam niektóre ich właścicielki osobiście to ciągnie mnie tu jeszcze bardziej i a do swojego ogródka ze zdwojoną siłą . A jak będzie szansa zobaczyć na żywo jeszcze te ogrody z ogrodowiskowych fotografii... i może ktoś zechce zajrzeć za moje drzwi do ogrodu...
No nie myślałam,Aniu...pewnie tak jak Ty...