Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Za drzwiami do ogrodu...

Za drzwiami do ogrodu...

Dorii 08:36, 15 wrz 2023

Pięknie :⁠-⁠D w obu ogrodach
Niby ogród Ani znam ale znów Magda swoimi cudnymi ujęciami pokazała go na nowo :⁠-⁠D
basia3012 11:31, 15 wrz 2023

Piękny ogród i piękne zdjęcia. Detale bardzo podkreślają urodę ogrodu. I nie są wymagające. Nie trzeba ich ciąć ani podlewać.
anpi 11:33, 15 wrz 2023

Madzia, ślicznie dziękuję za wszystkie foteczki! Jesteś niesamowita! Dzięki tobie mogłam zobaczyć swój ogród w pierwszych promieniach słońca! Bo ja nocny marek nie latam z aparatem po ogrodzie tak jak Ty- skoro świt, ja w ogóle jeszcze o tej porze nie latam...
Nawet udało Ci się uchwycić sarenkę! My wczoraj wieczorem mijaliśmy łosia na poboczu drogi wjazdowej do naszego miasta, niestety nie zdążyłam zrobić fotki, zresztą było już zbyt ciemno
Cieszę się z tej twojej obszernej relacji fotograficznej, umiesz wydobyć urok z każdego miejsca, fajnie łapiesz to światło na fotkach i wyłapujesz szczegóły, które nie każdy zauważa! Musisz do mnie przyjechać o każdej porze roku, bo chce jeszcze twoje fotki mojego ogrodu wiosennego i letniego co najmniej!!! Zapewniam noclegi, wyżywienie full wypas, domowe warsztaty z dekoracji i malowania farbami kredowymi, śmiechoterapię( tu poproszę swojego eMa o pomoc) i jeszcze jakieś atrakcje turystyczne...!
Tak więc zapraszam w każdym wolnym terminie!

anpi 11:53, 15 wrz 2023

Urszulla napisał(a)
Aniu, jesteś prawdziwą romantyczką ten stół bankietowy w ogrodzie rewelacyjnie wymyśliłaś, dekoracje też ależ przyjęcie

A poza tym nie sądziłam że masz tak jesienny ogród z hortensjami i trawami, myślałam że głównie różany.

Ula, miło, że podobał Ci się wystrój imprezowy
A ogród: jak mógłby się obyć bez hortensji i traw jesienią!!!???Wprawdzie hortensje mają się u mnie średnio i "zazdraszczam" jak bujnie rosną i kwitną u innych( u Ciebie też wielkie okazy!), ale trawy dają radę i wprawdzie nie szleją z przyrostem jak u Madzi, ale może to i dobrze, bo u mnie nie ma tyle miejsca
Róże u mnie w drugim kwitnieniu nie powalają i plamistość je atakuje, ale u mnie trudno o przewiew w tym ogrodowym ścisku
anpi 11:57, 15 wrz 2023

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ale uczta

Dziewczyny poszalały z fotkami, a jeszcze Anabuko jakieś ma pewnie
anpi 12:05, 15 wrz 2023

MagdaLenka napisał(a)
Żałuję, że się nie wprosiłam na wizytę...

Nigdy nie jest za późno...wprawdzie może nie w takim składzie towarzyskim, ale ogród na razie pozostaje bez zmian( większych)
Tak więc zapraszam, w tą niedzielę nawet...! Telefon chyba do mnie masz jakby co?
Basieksp 12:10, 15 wrz 2023

Magleska napisał(a)

Ogród przepiękny, magiczny Tu na pierwszym zdjęciau jakby było jakieś magiczne przejście ciekawe dokąd prowadzi?
Magleska 22:39, 16 wrz 2023

Aniu cieszę się ,że moja relacja Ci się podoba czuję się doceniona ,jako fotograf amator

z chęcią do Ciebie znowu przyjadę ( szkoda tylko ,że tak daleko mieszkasz ode mnie )

masz śliczny ogród i bardzo fotogeniczny -dodatkowo -pora robienia fotek ma duże znaczenie -ciężko mi robić fotki w samo południe -wtedy większość mi nie wychodzi ,tak jak bym chciała

Buziaki
Kordina 15:23, 17 wrz 2023

Dziękuję za piękną wycieczkę w obu ogrodach
AgaBoso 16:14, 19 wrz 2023

anpi napisał(a)

Część rozsad z domu też wyniosłam do tunelu, wstawiłam taki regalik z poliwęglanu, który kiedyś był moją mini szklarenką na siewki na balkonie Zrobiłam mu zasłonkę z włókniny, którą zasłaniam na noc.

Cześć Aniu. Z jakiej firmy masz szklarnię? Jak się sprawuje?