Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Gardenarium 07:40, 05 maj 2021

Co do tabliczki, to zapewne dobry pomysł, ale nie wiem jaki będzie efekt. Więc raczej nie zrobimy. Kiedyś zrobiliśmy naklejki, wydaliśmy pieniądze i poszło to wszystko na marne. Leżą w szufladzie, nieliczni pobrali naklejki, a mieliśmy się rozpoznawać pod centrami ogrodniczymi. To może być kolejny niewypał. Kupi 3 osoby, a reszta tablic będzie leżała. A ja muszę za nie zapłacić. Lepiej niech będzie jedna taka, jedyna. Jak w reklamie orange z lemurem

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 07:46, 05 maj 2021

Wczoraj było już widać zmiany w liściach na drzewach i w bukszpanowym także pękają liście buków. Czekam na ten moment. A nad stawem widać moc czosnków, które zakwitną po tulipanach.

Instagram Ogrodowiska
sylwia_slomc... 11:41, 05 maj 2021

Gardenarium napisał(a)

Dzisiaj stwierdziłam, że najlepsze odmiany dałam do donic z myślą, że będą na tarasie czy drodze, ale tulipany w donicach w 80 % zmarzły, zgniły i nie wyszły Niestety. Ale na szczęście na hortensjowej i "ptakowej" widzę jeszcze atrakcyjne.
Dzisiaj poleżałam na leżaku - z kawą nawet.

Niestety pogoda często weryfikuje nasze plany przez co efekt nie raz nie współmierny do naszych oczekiwań, cóż poradzić z pogodą nie wygramyJa na razie nie poleżę, dziś golę dalej wrzosy, plewienie w kolejce i restart oczka przy gunnerze, potem dalie do sadzenia, a na razie wolne chwile z kurczątkami- lęgną się
Gardenarium 16:52, 05 maj 2021

Dalie jeszcze nie wyciągnięte, ale w sobotę nadrobimy.
Pielenie wykonane po całości i nawet była gleba wzruszona pięknie. Deszcz przyklepał.
Kur jeszcze nie ma. Może pan się wyrobi w tym tygodniu. Gdybyśmy zamawiali 200 to już by były, a tak musi nas zrejonizować

Instagram Ogrodowiska
Milka 16:59, 05 maj 2021

Moje dalie w donicach, w koszyku i zakryte folią i tak stoją. Jak nie będzie lać, zobaczę czy żyją, jak nie kupię z 3 gotowe.
Kasiek 17:31, 05 maj 2021

Danus, zauwazylam ze u mnie w ogrodzie, w poblizu ozdob z rdzy, zaczely dobrze sie czuc pokrzywy...Przypadek czy...?
Pozdrawiam z cieplej, ale nieco wietrznej Bawarii
Twoj ogrod...Bajka. Po prostu bajka
sylwia_slomc... 18:29, 05 maj 2021

Gardenarium napisał(a)
Dalie jeszcze nie wyciągnięte, ale w sobotę nadrobimy.
Pielenie wykonane po całości i nawet była gleba wzruszona pięknie. Deszcz przyklepał.
Kur jeszcze nie ma. Może pan się wyrobi w tym tygodniu. Gdybyśmy zamawiali 200 to już by były, a tak musi nas zrejonizować

Też z daliami na sobotę planujemy jak pogoda pozwoli... dziś od cięcia deszcz mnie wygonił i tak to wszystko czeka Dobrze, że się z kurkami wyjaśniło
zawitka 08:34, 06 maj 2021

Często jestem w Twojej Anglii choć nie zawsze się wpisuję .Wybieram się do Was nakarmić oczy i duszę widokami i kolorami Pozdrawiam
Gardenarium 23:36, 06 maj 2021

Oczekujemy - zapraszamy, jest pięknie i dużo kwitnie.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 21:21, 07 maj 2021

Piątek, zimno jest

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies