Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
U..la..la.Jak pięknieIle kolorków.
A i psiaki chyba zadowolone
Gosia
Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
U..la..la.Jak pięknieInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Ale cuuuudnie... z zachwytu brak mi oddechu...Danuś jesteś czarodziejkąInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Wow, ogrom tulipanów, kolorki, i ta powierzchniaInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Robi wrażenie ile ich Danusiu posadzilas?Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
W głowie mi się zakręciło od wrazeń, Pięknie.Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
ŁAŁ Śliczności, a moją uwagę prócz kolorów i gustownych , klimatycznych dodatków zwrócił nietuzinkowy chodniczekInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Ooooooo łaaaaaaaaał, no zaniemówiłamInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Nie ma to jak efekt wow cuuudnie i bije energiąInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Rewelacja, petarda ilość niesamowita