Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Powierzchnia robi wrażenie, ilość kwiatów tez

Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Magia!Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Bardzo ładnieInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
No, cudownieInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Jestem oczarowana całością, rozmachem, pomysłem i wykonaniem oraz fantazją Twoją, Danusiu.Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Taki areał?? Niesamowite ale będzie się działo już nie mogę doczekać się więcej. Te tulipany to mała HolandiaInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Danusiu tulipanowo pięknieInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Nie wiem co napisać, jak pięknie!Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Wow, brak mi słów, fantastycznie