Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Tylu tulipanów to ja w życiu nie widziałam. Pięknie.Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Tylu tulipanów to ja w życiu nie widziałam. Pięknie.Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Aż się zdublowało z wrażeniaInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Rewelacja. Czerwone elementy to pocięta dachówka?Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Tak, resztki dachówek gdzieś pozbierane. Połamane.Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Taras z prawdziwego odzysku ekstra!!!Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Spełniasz swoje marzeniaInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Poza całą piękną oprawą urzekł mnie zajączekInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Warto było czekać na takie widoki - pięknie