Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Chylę czoła Cudnie jestGożdzikowa wiejski ogród***Marzenia nie odchodzą na emeryturę
Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Chylę czoła Cudnie jestInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Pomijając cudne tulipany... jeżuniu jaki wielki warzywnik!!!Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Obłędnie pięknie! Tulipany, kolory, aranżacje, dodatki, wszystko !!! Nie mogę się doczekać nowego wątku. Idealnie!Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
o boziuniu takiego kopa energetycznego dostałam, cudne te tulipany i cała reszta teżInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Każda nazwa jaka mi przychodzi do głowy - już istnieje. Nie mam nazwy.Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Widok na ogród wymiata!Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Boskie widoki Brak słów po prostu...Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Piękne miejsce tworzycie gratuluję, bo wiem ile na to czekałaś i o nim marzyłaś. Szkoda że to tak daleko, bo z miłą chęcią bym pomógł przy jego tworzeniu Buziam was bardzo bardzo serdecznie Może Danusiowy zawrót głowy hi hi hi hiInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Ale zaskoczenie, kolejne absolutnie idealne miejsce na ziemi. Dziękuję, że mogę nasycić się tymi widokami. Obłędny jest ten 'ogród nie tylko tulipanowy'!