Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Gardenarium 22:09, 27 gru 2019

Kasiolaaa napisał(a)
I nawet rdza dobrze zastosowana ma swój urok ❤❤❤

Rdza jest w modzie...uwielbiam rdzę.

Instagram Ogrodowiska
Anda 17:37, 28 gru 2019

Boszsz, jak Ty nęcisz tą wiosną Już nie mogę się doczekać zdjęć Twoich milionów kwitnących cebulowych
Na razie podziwiam zdjęcia w wizytówce i ozdoby zimowe, a tęsknota za wiosną i latem rośnie.

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Gardenarium 15:04, 30 gru 2019

Wczoraj zastanawiałam się, kiedy my to wszystko zrobimy??? NO nie ma kiedy...Rok jest za krótki, zdecydowanie.

Instagram Ogrodowiska
Bog 15:33, 30 gru 2019

Miesiące pędzą jeden za drugim to ziemia szybciej się kręci tylko nikt tego jeszcze nie wie.Szczeslwego Nowego Roku życzę.
ewsyg 16:32, 30 gru 2019

Ja też tęsknię za wiosną i pracami w ogrodzie. Dzisiaj oglądałam ile nowych róż mogę kupić, bo koszyk zapakowany i wystarczy kliknąć - kupuj.

Pozdrawiam Danusiu i życzę w Nowym Roku, żeby czas wolniej płynął i przybywało piękności w Waszej Anglii
Gardenarium 16:49, 30 gru 2019

Ja także oglądam strony z różami, ale mam jeszcze tyle nie posadzonych docelowo, biedne biedują sobie w doniczkach,albo w ciasnocie... muszę im przygotować ogród różany, wtedy będę zamawiać..ale też mnie korci, jak nie wiem co.

Dalie i róże - moje miłości największe ..i jeszcze floksy. Pozostałe na drugim miejscu. Planuję rabatę na samym wjeździe, zamiast łąki kwietnej. Tutaj do likwidacji będzie. Front musi być zachwycający, a nie denerwujący. Łąka sobie będzie gdzieś dalej.

Zimy nie ma. Budujemy sobie cosik pomalutku.

Instagram Ogrodowiska
Kokesz 19:08, 30 gru 2019

ElzbietaFranka napisał(a)

Danusiu, co to za odmiana tych niskich dalii pomponowych? są śliczne
Gardenarium 19:11, 30 gru 2019

Nie znam tej odmiany, kupiłam je na targu.
Franz Kafka jest podobnego koloru, ale jest dużo wyższy.

Instagram Ogrodowiska
Kokesz 19:12, 30 gru 2019

Pszczelarnia napisał(a)

I jeszcze te piękne jeżówki z czerwonymi jeżykami jak mają na imię?
Gardenarium 19:13, 30 gru 2019

Delicious Candy.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies