Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Gosiek33 12:22, 09 lip 2018

Gardenarium napisał(a)
Czytam Wasze posty i sobie popłakuję cichutko, że mam tak wielkie szczęście prowadzić Ogrodowisko i że spotkałam Wasktórzy myślą i czują podobnie, kochają rośliny jak ja i że tak samo myślimy

To fantastyczne móc spełniać swoje marzenia i na dodatek pracować w tej dziedzinie !
Fuksja 15:08, 09 lip 2018

Piękne rabaty i ozdoby, brak słów. Wielki szacun dla pracy jaką w włożyliście, za kilka lat będzie to raj na ziemi.
Rumianka 20:03, 09 lip 2018

Danusiu, to Twoja zasługa, że tworzymy tak wspaniałą zieloną rodzinę...W dobie gonitwy, czasem bezsensownej, my zielone ludki, dzięki Tobie, mamy odskocznię do naszych ogrodów, które kochamy bezgranicznie...Ty kochana zjednoczyłaś nas nie tylko wirtualnie, ale zasiałaś nam w serduchach zieloną miłość do otaczającego świata, nauczyłaś nas zaglądać roślinom "w głąb duszy"...ale najważniejsze w tym jest to, że chciało Ci się chcieć...i podzielić fachową wiedzą, wskazówkami, a czasem i krytyką, która bardzo mobilizuje... Mam dla Ciebie ogromny szacunek... Takich serdecznych osób, na tym świecie jest coraz mniej...
Magleska 22:04, 09 lip 2018

Właśnie to Twoja zasługa - to forum działa jak balsam na duszę .......

dzięki Tobie poznałam tyle wspaniałych osób kochających to co ja

Ogród stworzyłaś rewelacyjny , nie mogę się napatrzeć na te cudne bylinówki i ozdóbki i wszystko
Kreskę i Kwiatka miziam za uszkiem
basia3012 23:06, 09 lip 2018

Zgadzam się ze wszystkim co napisały Elisa i Madzia. Z każdym słowem! Dziękujemy za wszystko. Zdrówka dla twórców tego raju na ziemi. Pozdrowienia dla Ciebie Danusiu i męża. Dobrej nocy.
sylwia_slomc... 23:16, 09 lip 2018

Gardenarium napisał(a)
Czytam Wasze posty i sobie popłakuję cichutko, że mam tak wielkie szczęście prowadzić Ogrodowisko i że spotkałam Wasktórzy myślą i czują podobnie, kochają rośliny jak ja i że tak samo myślimy

Kochana miałam wysłać chusteczkę na otarcie tych łez szczęścia, ale widzę, że dziewczyny były pierwsze
Myślę, że w tej sytuacji Wszyscy jesteśmy dzięki Ogrodowisku wchodząc tu od razu na pozycji wygranej Jak się człowiek napatrzy na tyle cudów to sam nie zrobi niczego co by brzydkie było i świat dzięki Tobie stał się piękniejszy
A jak się pozna tych ogrodników na żywo to zawiązują się przyjaźnie do grobowej deski
Na poprawę nastroju i dobre sny zapraszam Cię na Bajkę do Katki
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3672-moja-bajka?page=2331
Gardenarium 06:53, 10 lip 2018

Gosiek33 napisał(a)

Piękne te czyśćce, ciągle mam na nich stada bzyczków, głównie trzmieli. Co zrobić by ten wełnisty się nie pokładał. Rośnie w słońcu z przodu rabaty ale właśnie przestaje zdobić

Pędy są ciężkie, więc nie ma możliwości aby stały sztywno. Ja je pomału wycinam nisko przy nasadzie.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 06:57, 10 lip 2018

Dziękuję za przemiłe wpisy Jesteście zawsze w pogotowiu Jak człowieka ogarnia melancholia, czy się wzruszy, czy smuci, a przede wszystkim, gdy się cieszy tą otchłanią wszechogarniającego świata ogrodów i kwiatów. Wsparcie każdemu jest potrzebne.

Instagram Ogrodowiska
mira 08:02, 10 lip 2018

O tak wsparcie potrzebne każdemu zwłaszcza ogrodnikowi.
W niedzielę miałam deszcz a to wyjątkowa chwila no i położył mi czyście to chyba muszę wyciąć nie ma na co czekać no chyba że na kolejny deszcz hehe.
Chłonę wszystkie kadry jakie pokazujesz - cieszy to co?
Gosiek33 08:28, 10 lip 2018

Gardenarium napisał(a)

Pędy są ciężkie, więc nie ma możliwości aby stały sztywno. Ja je pomału wycinam nisko przy nasadzie.

Dziękuję, też je stopniowo wycinam choć szkoda bzyczków