Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » O....!

O....!

mira 19:10, 12 paź 2014

Marzenko pięknie wyglądają sosny porośnięte bluszczem, zdopingowałaś mnie muszę to zrobić, mam spory niedosyt tarasu - widać że jest super wyjątkowy
o slupie nie wspominam - znak rozpoznawczy - zamiast narzekać na intruza wszyscy podziwiają i o to chodzi - jaki był w ub roku o tej porze ? a zaraz poszukam przecież

pozdrawiam
Gabriela 19:12, 12 paź 2014

Ja mam słup na zewnątrz, przy drodze, nawet nie razi bardzo, ale postanowiłam go podsadzić kokornakiem, widziałam taki w Niemczech, też świetnie wyglądał. Co powiesz?
Bogdzia 21:01, 12 paź 2014

Agania napisał(a)
Witaj Marzena, ja u Ciebie po raz pierwszy, za miskantami, piękne okazy i trzcinnik jak jarzy..ale masz widoki

Winobluszcz na słupie, wygląda jak potfór ciekawa jestem ile czekałaś na taki efekt
Taras przepiękny

Psiak z kotem, lubię takie zestawienie znaczy przyjaźnie
pozdrawiam

Czy taras już nie jest trawiasty?????coś tak na zdjeciu wygląda ze się zmienił.
marzena 22:44, 12 paź 2014

Aniu monte, Kondziu, Marzena - no powiem tak : lubię te moje kółka, sama je sobie wymyśliłam i wykonałam ( łącznie z hodowlą bukszpanów), miło, że Wam sie też podobają, ale oczywiście non stop jest coś przy nich do poprawiania i uzupełniania... Marzena, dzięki, ale oczywiście miło przesadzasz

Nicol, Mira, Gabriela - no ze słupem jest tak jak widać...
Nicol, masz rację w tym co piszesz o naturze, dokładnie tak właśnie jest...

jeszcze raz pzrebarwiający sie winobluszcz na słupie...

prawie z każdego miejsca w ogrodzie jest widoczny...chcąc nie chcąc, jest tak jak piszesz Mira, taki znak rozpoznawczy...
ka1sia 22:49, 12 paź 2014

Marzenko, zachwycając się Twoimi bluszczami, też obsadziłam swoje sosny, prawie wszystkie jeszcze roślinki malutkie, ale czekam na taki efekt
widoki bajeczne!!! pozdrawiam serdecznie
AgnieszkaW 22:56, 12 paź 2014

Marzenko, Twój ogród zachwyca jesienią, słup obłędny, u mnie też jest, pojedynczy, ale jakoś nie mam odwagi go obsadzić winobluszczem, coby na te przewody nie poszedł... Pozdrawiam bardzo serdecznie
marzena 22:56, 12 paź 2014

Agawa, zapraszam, rozgość sie
Gabriela, z kokornakiem mogłoby być bardzo interesująco...ale nie mam oczywiście doświadczenia w tej mierze
Mira, rzeczywiście posadź trochę bluszczu, ja go bardzo lubię
Bogdziu, Ty masz niezłe oko ! piszesz, że być może taras trawiasty sie zmienił... tak, zmienia sie i dlatego go nie pokazywałam, ale ma być nadal trawiasty, tylko, że M ( taras to jego 'oczko' w głowie ) znów go poprawia... w tamtym roku dokładnie o tej porze na nowo przy nim pracował i obecnie też to robi, bo nie był zadowolony z uzyskanego efektu...tym razem zakupił jakąś specjalną trawę w Anglii, wszystko już wykonane, posiana trawa przykryta włókniną i czekamy aby się udało...

AgnieszkaW 22:58, 12 paź 2014

Angielska trawa ale czad
marzena 23:06, 12 paź 2014

Kasiu i Agnieszko witam miło

na koniec dzisiejszego dnia trochę skoków ( ze słupem w tle )

AgnieszkaW 23:11, 12 paź 2014

Ale fajne fotki, takie optymistyczne