Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

renatamama3 12:37, 18 lip 2013

Lilie śliczne ,fajne są ,bo długo cieszą ,jedne przekwitają inne zaczynają kwitnienie.Bukszpany jak Ci urosły.pozdrawiam
Margarete 12:40, 18 lip 2013

Wpadłam, podczytałam, obejrzałam.. i załuje że na zywo nie obejrzę.. ale co ma wisiec nie utonie.. więc do nastepnego razu. Pozdrawiam
P.S. najbardziej rozbawiło mnie twoje zdanie : co ja będę robiła jak juz wszystko zrobię... - nie ma sie o co martwic, znając ciebie to taki moment...nigdy ..nie nastąpi...
Ty jestes wulkan energii i spokojnie nie wysiedzisz, zaczniesz zmieniac od początku..
popcorn 12:42, 18 lip 2013

Hej Renatko!

z lilii się cieszę, nornice je oszczędziły w tym roku czego nie można powiedzieć o horti Grandiflora, padła na amen.

Bukszpany tylko w tym miejscu duże, bo dużo wcześniej kupione, muszę je znowu ciachnąć bo obwódki nie przypominają...

Plan na dziś: oprysk róż p/grzybom (jedna z nowych Austinek ma mączniaka) i chodnika p/chwastom. I cięcie bukszpanów.
popcorn 12:43, 18 lip 2013

Margarete napisał(a)
Wpadłam, podczytałam, obejrzałam.. i załuje że na zywo nie obejrzę.. ale co ma wisiec nie utonie.. więc do nastepnego razu. Pozdrawiam
P.S. najbardziej rozbawiło mnie twoje zdanie : co ja będę robiła jak juz wszystko zrobię... - nie ma sie o co martwic, znając ciebie to taki moment...nigdy ..nie nastąpi...
Ty jestes wulkan energii i spokojnie nie wysiedzisz, zaczniesz zmieniac od początku..

Sama prawda wpadaj kiedykolwiek

buziam
Milka 13:15, 18 lip 2013

Ale masz bylin! i tak fajnie się przeplatają pachnie wszystko, no nie
popcorn 13:19, 18 lip 2013

Irenko, trochę dużo, ale nie umiem z niczego zrezygnować Zwłaszcza jak rośnie i dobrze roślince u mnie
pachnie, ale bardziej bzyczy! uciekam!

pozdrawiam!
Milka 13:27, 18 lip 2013

uważaj na bzyki, tak mnie w buszu ciachnął jeden łobuz
popcorn 13:34, 18 lip 2013

Dlatego uciekam Cyknę fotkę i spadam, bo bzyczy i odlatuje na całego, brr
Pszczelarnia 13:48, 18 lip 2013

popcarol napisał(a)
W ogródku strasznie bzycząco. Tłumy motyli i różnych bzyków na lawendzie, jeżówkach, pod morwą... tylko pszczół mało w tym wszystkim:/

miłego dnia!!

Mało, Karola, mało. Mam nadzieję, że to przejściowe.
popcorn 13:55, 18 lip 2013

Ewo, ja też. Ale chyba się nie zanosi. Wszędzie słychać że pszczoły giną, półroczna zima im nie pomogła, nasze wszystkie padły (takie kule wysuszone z padłych pszczół wyciągaliśmy - grzały się nawzajem i nie dożyły wiosny). Są 2 roje od sąsiada

pozdrawiam!