Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Margarete 22:04, 25 sie 2013

Karola - ja w sprawie wyjazdu - jedziemy w soboteę ? to podobno najlepszy dzien na zakupy i oglądanie ? Anita tez sie z nami najprawdopodobniej zabierze..
popcorn 07:47, 26 sie 2013

Małgosiu, w sobotę 7go? Bardzo chętnie

Znowu poniedziałek:/ W weekend zrobiliśmy znowu trasę Pabianice-Oświęcim-Pabianice, z przystankiem w Chrzanowie na chrzcie mojego bratanka. Pogoda się udała W drodze powrotnej staliśmy w korku jak zwykle, tym razem był wypadek

M wyjeżdża do Wawy za chwilę, musi się rozliczyć, od września pracuje w nowej firmie. Mam nadzieję będzie nie gorzej niż w obecnej. Przynajmniej wyjazdy do stolicy się skończą choć na jakiś czas będą zastąpione szkoleniami w Niemczech

Wczoraj obudziłam się 6.12 i walczyłam z chęcią wyruszenia na śląską giełdę kwiatową. Nie pojechałam, choć miałam czas i możliwość. Trzeba być twardym Gdzie ja bym to posadziła znowu?? Jeszcze ubiegłosobotnie trawy nie mają swojego miejsca... ech

Miłego dnia!
Margarete 09:39, 26 sie 2013

Oj ty ...ogrodowa zakupoholiczko......
Szykujemy sie na wyjazd na sobote 7.09 ....hurra , mamy do odwiedzenai jedna kolezanke (ogród) w okolicy + wystawy róż + pokazy florystyczne + jarmark roslin....Anita jedzie z nami, może jeszcze bedzie ktos chetny...... ale bedzie fajnie
popcorn 09:52, 26 sie 2013

ok, o której? Moi Rodzice wracają wtedy z Mazur, mam nadzieję w niedzielę chciałabym nie wycofywać się z wycieczki w ostatniej chwili

zakupoholiczka... to ja

miłego dnia!!
k.
Gabriela 11:39, 26 sie 2013

popcarol napisał(a)
Jupi! Znalazłam gościa, w Łodzi, który zrobi mi drewniane obeliski po 120 zł/szt

idę pogrzebać coś w ogródku

Jakie obeliski? Ciekawa jestem jak wyglądają. Cofnęłam się parę stron wstecz ale nie znalazłam. Czy masz jakieś zdjęcia?
popcorn 11:40, 26 sie 2013

Takie, wys. 170 cm
Joaska 11:46, 26 sie 2013

Karolina u Ciebiue za nadrabianie w wątku nawet się nie zabieram, popatrze na obrazki
Pozdarwiam serdecznie
popcorn 11:47, 26 sie 2013

Asiu, zapraszam! Nie ma co czytać, takie tam, jak zwykle
nowe foty może dzisiaj zrobię, bo weekend spędziliśmy poza domem. pozdrawiam!!
Gabriela 12:03, 26 sie 2013

popcarol napisał(a)
Takie, wys. 170 cm

Bardzo ładne, chociaż trochę gęsto ta kratka, trochę niepotrzebnie tyle drewna. Wtedy konstrukcja byłaby lżejsza. U mnie pod róże stolarz też mi zrobił za gęsto. Zlecasz komuś robotę, czy te ze zdjęcia to gotowce do kupienia?
Zobacz tutaj, przy czym chodzi mi o wielkość kratek wyłącznie.

popcorn 12:17, 26 sie 2013

hej Gabrysiu, gość ma mi zrobić. Dzięki za inspirację, Twoje ładniejsze! Pogadam z nim, w sumie za dużo tego drewna, masz rację! Pytanie jak on to będzie robił, ale pewnie wolałby mieć mniej do przybijania niż więcej