Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Joaska 12:45, 26 sie 2013

Gabriela napisał(a)

A niech mnie ..... pięknie wygląda ta róża na tym obelisku .....
popcorn 12:46, 26 sie 2013

moje też będą niebieskie zobaczymy co temu mojemu stolarzowi wyjdzie

pozdrawiam!
Gabriela 13:29, 26 sie 2013

popcarol napisał(a)
hej Gabrysiu, gość ma mi zrobić. Dzięki za inspirację, Twoje ładniejsze! Pogadam z nim, w sumie za dużo tego drewna, masz rację! Pytanie jak on to będzie robił, ale pewnie wolałby mieć mniej do przybijania niż więcej

Chciałabym żeby były moje, moje to jest tylko zdjęcie. To są obeliski z ogrodu Geoffa Hamiltona.
Napiszę Ci wiadomość w sprawie.
popcorn 13:31, 26 sie 2013

Gabrysiu, no tak, nie Twój warzywnik, wymyśliłam że Twoje i już czekam na wiadomość
popcorn 14:38, 26 sie 2013

Kulki na moje pergole już są Zaliczkę wpłaciłam

popcorn 17:27, 26 sie 2013

Wieje jak nie wiem co! Gowę chce urwać i zimno! buu jesień idzie.

Zebrałam garnek jeżyn, czeka w lodówce - jutro muszę pamiętać by kupić jakiś żelfix czy inny cukier żelujący. Dżemiki wychodzą przepyszne niestety jeżyny gniją na krzaku:/ mączniaka złapały jesienne astry i ponownie kwitnące ostróżki. Róże trzebaby pryskać p/mączniakowi (2 podejrzane) i czarnej plamistości (reszta). Ale by pryskać nie może być wiatru. Skończyłam podlewanie - zaczęłam wczoraj wieczorem, trochę dzisiaj od 7mej do 8mej rano i przed chwilą. uff coś jeszcze sobie znajdę
popcorn 19:41, 26 sie 2013

Znalazłam w przyprawach jeden dżemix, dżemik zrobiony, 6 słoiczków po co mi tyle dżemu? Tata się ucieszy
Ogarnęłam trochę rabatki - wyrzuciłam 2 wiaderka chwastów. I zmarzłam. Mimo że jest jasno, nic nie robię na dworze jesień idzie, 16 stopni, buu...
agata_chrosc... 21:14, 26 sie 2013

Cześć Karola! Obeliski do skopiowania! I bedziesz miała róże w warzywniku? Bardzo stylowo ściskam
Bogdzia 21:15, 26 sie 2013

Karola nie piszę ale jestem na bieżąco u Ciebie. Pozdrówka.
Anita1978 21:54, 26 sie 2013

popcarol napisał(a)
Wieje jak nie wiem co! Gowę chce urwać i zimno! buu jesień idzie.

Zebrałam garnek jeżyn, czeka w lodówce - jutro muszę pamiętać by kupić jakiś żelfix czy inny cukier żelujący. Dżemiki wychodzą przepyszne niestety jeżyny gniją na krzaku:/ mączniaka złapały jesienne astry i ponownie kwitnące ostróżki. Róże trzebaby pryskać p/mączniakowi (2 podejrzane) i czarnej plamistości (reszta). Ale by pryskać nie może być wiatru. Skończyłam podlewanie - zaczęłam wczoraj wieczorem, trochę dzisiaj od 7mej do 8mej rano i przed chwilą. uff coś jeszcze sobie znajdę

Z jeżyn jest pycha nalewka! Jak chcesz dam Ci przepis