Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 22:07, 19 lut 2012

popcorn 09:21, 21 lut 2012

Śniegu na podjeździe już nie ma, topnieje bardzo szybko. Zastanawiam się czy pozdejmować okrywy z bukszpanów, czy zostawić? Jak będzie ciepło nikt ich nie odkryje, a jak za zimno nikt nie przykryje...

Chyba że Teściową będę prosić, ale ona nie zawsze ma czas żeby podjechać akurat wtedy kiedy ja chcę... w końcu pracuje. Chyba pozdejmuję? Zapowiadają ocieplenie a nie duże mrozy - prawda?

Po zejściu śniegów dostanę wygrane i zamówione trawy od Mariusza i bukszpany z allegro. I się zacznie sezon Ale fajnie! Nie mogę się doczekać!
GabiK 12:37, 21 lut 2012

Miłego wyjazdu i przywieź wiosnę.
A potem poluj na miejsca w Koperniku. Trzeba odbyć tę przełożoną wyprawę.
popcorn 12:46, 21 lut 2012

Hej Gabrysiu!
Dzięki Teraz się zastanawiam co my tam będziemy 2 tygodnie robić prócz leżenia, nurkowania i jedzenia... zobaczyliśmy prawie wszystkie ważniejsze zabytki przy okazji wcześniejszego pobytu... Muszę się nastawić na leniuchowanie (hmm tylko czy ja tak umiem? Zwykle po 3 dniach w hotelu mnie trafia...)

Co do Kopernika:
Musimy się umówić na jakiś konkretny termin - może w połowie kwietnia? Już ciepło będzie
3-go mam szkolenie, ale potem do maja luzik weekendowy Sobota 14? 21? kwietnia? Pogadam ze znajomymi z Warszawy i byśmy się umówili konkretnie i trzymali tego terminu (bo zapłacić od razu trzeba przy wcześniejszej rezerwacji Załatwiać będę po powrocie
GabiK 12:50, 21 lut 2012

Kwietniowe weekendy wszystkie mi pasują na razie.
popcorn 13:13, 21 lut 2012

Super pozdrawiam!
monteverde 13:45, 21 lut 2012

Madzenka 20:28, 21 lut 2012

Ja z rewizytą : ) Jaki piekny ogród powstaje. Szczególnie podoba mi się trójkątny zakątek z trawami i obrzeżem bukszpaowym
I już wiem skąd ta wiedza o rekuperacji i pompie ciepła Witamy w klubie
popcorn 21:36, 21 lut 2012

Witaj Marzenko,
ogródek dopiero powstaje uczę się, powoli Ty już masz to za sobą, Twój poprzedni ogród o tym świadczy - zazdroszczę Też tego że równolegle z budową domku powstawał Wasz ogród. Ja też cośtam sadziłam, ale bez planu i bez wiedzy... a potem przesadzałam to co przeżyło

Nasz domek nie jest pasywny, może kolejny będzie

Pozdrawiam serdecznie!
Karolina
Madzenka 21:50, 21 lut 2012

Karolina znasz powiedzenie: pierwszy dom dla wroga, drugi dla przyjaciela, trzeic dla siebie
Ja jestem na etapie drugiego a trzeci mniejszy będzie na emeryturze dla mnie

U mnie na etapie budowy powstał wyłacznie plan ogrodu. Gdybym załozyła na tym etpie ogród nie miałambym na wykończenie wnętrza.... A tak się każdemu marzy taki założony w dwa tyg wg projektu Danusi ogród