Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 08:12, 18 paź 2013

Brr, jak dobrze że wczoraj coś posadziłam! Dzisiaj pada od rana... Zamiotłam też liście z podjazdu i pograbiłam z trawnika - dzisiaj jest jeszcze więcej hmm szkoda czasu było ładnie przez noc

Piątek! Weekendu początek! Jupi!
popcorn 08:54, 18 paź 2013

Wczorajsze fotki. Z sadzenia nie będzie, bo zastraszająco szybko zrobiło się ciemno

Mariken cudnie się przebarwił

Ostatnie jeżówki:

Domowa mięta od Mariolki cudnie rośnie - przyjęła się zupełnie bezproblemowo
Kondzio 08:57, 18 paź 2013

ślicznie hi hi hi
popcorn 10:26, 18 paź 2013

Agania 10:53, 18 paź 2013

Hey Karolinko, dziękuję za przepis na ciasto, w weekend zrobię i będziemy się zajadać piekne róże kupiłaś, bardzo piekny jest Othello, chciałabym go też upolować, mariken bardzo ładny taki żółciutki się
zrobił, ciekawa jestem, ile zapłaciłaś za to cudo
popcorn 10:58, 18 paź 2013

hej Agatko!
Mariken kosztował jakoś 70 zł, cudny jest zimę dzielnie zniósł i ładnie rośnie, zakup ubiegłoroczny.
Ciasto - smacznego

Róże - wysyłka dopiero 4listopada, już się nie mogę doczekać wiosny - mam nadzieję ładnie będą rosły miejsce wygospodarowałam na nie, uff

pozdrawiam!
popcorn 11:07, 18 paź 2013

Kupiłam Młodej na urodziny akwarium jutro do nas przyjedzie teraz impreza pt wyposażenie, żwirki, rybki itp
ale fajnie! Mój Tato całe życie miał akwaria, ledwo nauczyliśmy się mówić znaliśmy z bratem wszystkie gatunki rybek, codzienne karmienie było rytuałem Kiedyś akwaria zajmowały całą ścianę w domu Rodziców, w łazience Teraz Tato ma jedno
Zamówiłam niewiele mniejsze, 340l chyba sama sobie prezent zrobiłam
Agania 11:35, 18 paź 2013

To będzie się u Ciebie działo Można powiedzieć, że hobby przechodzi z pokolenia na pokolenie. Ja jako dziecko przyniosłam do domu rybkę w słoiku, M przejął zamiłowanie do rybek po dziadku, tak to się zaczęło. Rozszeżyliśmy hobby i "przenieśliśmy zbiorniki do ogrodu", mając teraz karasiową przystań, ale w domu też mamy scianę z akwariami
popcorn 13:02, 18 paź 2013

super Oczko wodne - chyba nie, ale akwarium - jak najbardziej Miejsce pod szafkę z akwarium przygotowane, jutro przyjedzie Młoda się ucieszy, jeszcze musimy zdecydować jakie rybki mają być
popcorn 15:22, 18 paź 2013

Jesuu.. mam kwadratową głowę poczytałam trochę, nie wiem jaki filtr, to jest ogrom wiedzy... już nie mówiąc o zachowaniu dobrych parametrów wody i obsada zbiornika.. uff forum jest pisane językiem dla "swoich", połowy skrótów nie rozumiem kolejny ogrom wiedzy do zgłębienia

miłego weekendu! jupi, fajrant!