Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 13:26, 05 gru 2013

hej Gabi!
masz rację! Gdzie jedziecie teraz? Ja też lubię mieć ładnie, ale jak mam wybór - wazon/zasłony/nowe auto, to gdzieś jadę

buziaki!!
GabiK 14:46, 05 gru 2013

Teraz to w styczniu na zjazd ogrodowiska, a potem w marcu na 4 dni do Malagi. W połowie listopada byliśmy na weekend w Sztokholmie. A Jarek już pyta, gdzie jedziemy na urlop, bo już trzeba się rozglądać. Na wyjazd z Laurą myślimy może o jakimś rejsie statkiem wycieczkowym, ale to jeszcze nic pewnego.
A ja bym jednak zasłony w sypialni zmieniła.
Rozhulał się ten mój wyjazdowo, w przeciwieństwie do Twojego.

O Gruzji słyszałam wiele dobrego. I że Rumunia jest bardzo piękna.
popcorn 15:04, 05 gru 2013

W Rumunii był mój brat z żoną, bardzo chwalili. Też namierzam. I Albanię, i Czarnogórę. Jeśli samolotem, M leci, bo stosunkowo blisko Trudno będzie tylko wybrać jeden kierunek na najbliższe wakacje

fajne plany pozdrówka!!
renatamama3 15:44, 05 gru 2013

Karola ,ja lubię ładnie w domu i ogrodzie ,ale wcale nie drogo ,lubię rzeczy z Ikea ,dodatki z Tesco dom ,pepcco itp.Lubię wypady byle gdzie ,byle nacieszyć oczy .Nie przywiązuję wagi jeśli chodzi o ubrania (trendy )mnie nie ruszają ma być wygodnie ,M ma podobnie i dzieciaki ,synowie uwielbiają dresowe bluzy i spodnie ,córa też styl sportowy .Lubię dobre domowe jedzenie .
Wakacje ,planuję w Bułgarii,ale ze zwiedzaniem Rumunii i może Czarnogóry .Wyjdzie taka objazdówka.pozdrawiam
popcorn 15:50, 05 gru 2013

Renatko, super plany!! pozdrawiam!!
Właśnie kombinuję tę Gruzję, ale tam mają góóóry!!!

http://www.kaukaz.pl/galeria_zdjec.php
Magda70 21:00, 05 gru 2013

popcarol napisał(a)
Kasiu, morskie akwarium to kosztowna impreza, no i już wyższa szkoła jazdy może kiedyś? Ale wygląda zjawiskowo
pozdrawiam!!

morskie akwarium...mam znajomych, którzy w swoim studio mają 2 takie akwaria...obłedne sa!! Boskie rybki...roślinki..ale fakt...kasa niesamowita tam idzie.
Magda70 21:02, 05 gru 2013

ell napisał(a)
Huraganem straszą już jutro to dość niespotykane zjawisko w Polsce............a jeszcze w zimie???

no straszą...wiej u nas już nieźle...a ma byc niby 135km/h
popcorn 21:04, 05 gru 2013

Magdo, super! Może kiedyś? Choć najpierw chciałabym mieć pyszczaki Malawi, a może kiedyś paletki. Dopiero jak mi się to wszystko znudzi, minie parę lat, moooże morskie akwaria stanieją

U nas też wieje już porządnie. Barierkę balkonu słychać w domu, jej drgania. Schowaliśmy Młodej trampolinę i moje pergole. Mam nadzieję nic się nie stanie przez noc. Dom ubezpieczony, szkoda tylko że cesja z praw do ubezpieczenia na bank

miłego wieczorku!
paniprzyroda 21:07, 05 gru 2013

U nas też wieje, świerki obok domu gną się prawie do okna. Pozdrawiam.
Magda70 21:10, 05 gru 2013

popcarol napisał(a)
Magdo, super! Może kiedyś? Choć najpierw chciałabym mieć pyszczaki Malawi, a może kiedyś paletki. Dopiero jak mi się to wszystko znudzi, minie parę lat, moooże morskie akwaria stanieją

U nas też wieje już porządnie. Barierkę balkonu słychać w domu, jej drgania. Schowaliśmy Młodej trampolinę i moje pergole. Mam nadzieję nic się nie stanie przez noc. Dom ubezpieczony, szkoda tylko że cesja z praw do ubezpieczenia na bank

miłego wieczorku!

Hehe...bank nie zawsze zabiera odszkodowanie...
Jak kredyt spłacany w terminie to zgadzają się na wypłatę dla poszkodowanego...więc luzik

Planów wyjazdowych zazdraszczam...bo ja też bym tak chciała ale z angielskim u mnie cienko niestety...więc raczej sam przelot nie wchodzi w grę...musi być wyjazd zorganizowany.