Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 22:36, 05 gru 2013

Magdo, na razie tfu tfu nie musiałam się dowiadywać jak to z tym ubezpieczeniem... jeszcze tylko 24 lata dobrego pożycia z bankiem Śmignie jak z płatka

Ja lubię organizować, tylko na takich wyjazdach "samemu" zawsze mam pietra, czy się wszystko uda. Odpowiadam za parę osób. Zwłaszcza wracając, bo chwila poślizgu i na samolot można nie zdążyć do domu... a wtedy koszty... i stres i nocowanie na lotnisku itp milusie przygody

Mariolu, u nas jakby spokojniej... niech tak zostanie.

dobrej nocy!!
popcorn 10:22, 06 gru 2013

Ale wieje! brr... i ziiimno!!

Kenia lot za 1000zł... tylko termin nie ten jeszcze parę dni i coś upoluję

http://www.fly4free.pl/tani-przelot-czarterowy-kenia-mombasa-za-997pln/
popcorn 17:53, 06 gru 2013

Zła jestem. znalazłam tani przelot do Meksyku. Jeszcze aktualne, jakby ktoś chciał:
http://www.fly4free.pl/przelot-do-meksyku-cancun-z-warszawy-za-2499-pln/
Super, bezpośrednio z Wawy, nowym Dreamlinerem. Podobną cenę można uzyskać kombinując loty z 2 przesiadkami (zero komfortu i przelot zamiast 10-11h trwa 2 dni). Więc okazja.

M chętny, akurat do Meksyku - choć daleko - chciał polecieć. Ja zadowolona, zrobiłam rezerwację.
I muszę z niej zrezygnować, bo jego nowy szef nie zamierza mu dać 3 dni urlopu! Jakaś masakra.
Najpierw wymusza na wszystkich - 2 tygodnie świąteczno-noworoczne cała firma zamknięta. A jak M chce wylecieć 3 dni wcześniej - nie ma takiej opcji, bo są rzeczy do skończenia. Tak jakby nie mógł skończyć nawet w samolocie Porażka. Ciekawe kto się wstrzeli dokładnie w termin... ech
paniprzyroda 18:50, 06 gru 2013

Ogromna szkoda, że nie udało się szefa przekonać. Może znajdziesz coś jeszcze. U nas wieje w dalszym ciągu. Napisałam coś u siebie, wkleiłam zdjęcia i wyłączyli prąd. Ale już jest, jak widać. Pozdrawiam.
Bogdzia 19:05, 06 gru 2013

Karola Ty sie napodróżujesz już w fazie poszukiwania. Dreamlinerem bym się bała leciec stale coś tam się psuje i z tego powodu w domu zostaję To żart oczywiście.Pozdrówka.
popcorn 19:19, 06 gru 2013

Mariolko, ech, szkoda słów. I do maja też nie może wziąć urlopu, bo jakiś kontrakt podpisali. Niewolnik normalnie
Mam tego dość, wybór wycieczek jest przeogromny, poddaję się. Sam sobie będzie siedział w domu na tym urlopie. Mam to gdzieś. Zabiorę gdzieś Mamę, wiosną, i sobie polecimy
Zajrzę do Ciebie, ciekawa jestem co tam. U nas też część dnia nie było prądu. Rybka mi zdechła przeczytałam że to może być od nagłego zgaszenia światła i spadku temperatury w akwarium normalnie agregat musimy kupić

Bożenko, mam nadzieję tego Dreamlinera naprawili w końcu Też miałabym obawy. Ale chyba wolę delikatne obawy (chyba ktoś kontroluje te samoloty przed długimi lotami chociaż???) niż 2 przesiadki i lot 3 samolotami

Na szczęście weekend mamy, na pocieszenie. Pogoda nadal paskudna, wieje jak wściekłe. Kosze przewróciło znowu, bo puste, nie ustawiam ich znowu, niech leżą. Cisy w doniczkach których nie zdążyłam posadzić, też leżą. Jutro może je jeszcze zadołuję. Jeśli pogoda pozwoli.
Jest paskudnie, pewnie znowu bazarku nie będzie, buu!

Buziaki!!
Madzenka 22:26, 06 gru 2013

Wstrętny szef, trzeba pracę zmienić!
popcorn 23:04, 06 gru 2013

Marzenko, to nowa praca, dopiero co, 3ci miesiąc... miało być lepiej niż w poprzedniej. M się nie czuje wykorzystywany, ale ja uważam że to nie w porządku. No cóż
Margarete 00:24, 07 gru 2013

Jakia egzotyka u ciebie Karolka ...Meksyk, Kenia, Gruzja.........oj poleciałabym........ najchętniej juz dzis....zostawiając w domu ten orkan, snieg, porządki przedświateczne, prace..itd.itd..........pomarzyć piekna rzecz.
popcorn 08:05, 07 gru 2013

Małgoś, a czemu nie?? Lecisz ze mną? 14-28.12 w Cancun Lot 2500 + mieszkanie ok 500/os + jedzenie (tanioszka) i jakaś wycieczka
Mam rezerwację dla 4 osób