Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 13:36, 02 gru 2013

Irenko, co począć... może choć po południu coś się uda zrobić?
buziaki!!
k.
renatamama3 14:12, 02 gru 2013

Karola ,na górze niby czyste ,myte pod koniec października ,ale na dole średnio ,kot i pies brudzi łapami.Dziś w słonku było ciepło więc wykorzystałam okazję.
popcorn 14:16, 02 gru 2013

No i super w nas też słonko cały dzień! Fajnie jak na początek grudnia

Zarezerwuję chyba pokój w jakimś pensjonacie, Białka? Poronin? te okolice, na okres 2gi dzień świąt-sylwester. Bo na zagramaniczny wyjazd nie ma szans, albo zimno, albo daleko i szczepić się trzeba:/
Do Gruzji polecimy czytam sobie, cudnie!!
popcorn 19:22, 02 gru 2013

Oczywiście nic dzisiaj w ogródku nie zrobiłam Jeszcze zanim skończyłam pracę, czyli o 16tej, było ciemno buu, może jutro wstanę wcześniej? chociaż już jest poniżej zera, jak będzie rano? hmm :/

Za to mam odcisk na dłoni Zamówiłam witryny na książki, skręcamy z M od wczoraj jeszcze jutro i gotowe, myślę
paniprzyroda 19:32, 02 gru 2013

Pozdrawiam Karolinko, niestety i ja w ogrodzie nic nie mogę w tygodniu zrobić, a w sobotę i niedzielę inne priorytety były. Tylko tyle, że w nowym przez siatkę popatrzyłam na maleńką kalinę, która kwitnie.
Bogdzia 20:32, 02 gru 2013

Karola jestem u Ciebie każdego dnia na bieżąco ale na ogól nie piszę bo się nie loguje.Całujące rybki fajne, macie na co popatrzec. Pozdrówka.
popcorn 20:51, 02 gru 2013

Mariolu, długo miałam lenia - zimno, wieje, łee, nie chce mi się. Ale teraz chciałam coś zrobić, a pogoda tym bardziej przeciwko mnie Może jutro? Ewentualnie weekend zostaje... w ten nie wyściubiłam nosa, tylko na giełdzie byłam (i tak pod dachem). Trochę jednak jeszcze do zrobienia jest, mam nadzieję przed weekendem nie spadnie śnieg... Kalina Ci kwitnie?? wow
Ja mam mini pięknotkę bodiniera, ma z 15 cm, a obsypana jest fioletowymi owocami Cudna jest, muszę fotkę zrobić

Bożenko, zapraszam, miło mi że zaglądasz!!!

Rybki dla Ciebie (słabe zdjęcia, ale lampa się włącza, a rybki uciekają:

Powyżej te całuski właśnie, ciągle całują wszystko (odżywiają się glonami
ka1sia 20:57, 02 gru 2013

Kala, pierwszy raz widzę całuśne rybki super są pozdrawiam
popcorn 21:02, 02 gru 2013

Kasiu, dość rzadko spotykane, ale spodobały mi się i warto było szukać Rosną spore, ale nie podgryzają innych, mniejszych, i o to mi chodziło
buziaki!
ka1sia 21:07, 02 gru 2013

popcarol napisał(a)
Kasiu, dość rzadko spotykane, ale spodobały mi się i warto było szukać Rosną spore, ale nie podgryzają innych, mniejszych, i o to mi chodziło
buziaki!

bardzo fajna rzecz takie akwarium, mozna patrzeć bez końca u naszego okulisty w gabinecie było olbrzymie akwarium z morskimi rybami, ale czad! chodziliśmy z synem i nie moglismy od niego odejść