Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 12:14, 21 mar 2012

Aniu te cisy sa w doniczkach! Nie sa kopane, pytalam tego pana ze szkolki. Nie pytalam wprawdzie w leclerku, ale skoro dostawca twierdzi ze doniczkowe... zreszta w calej szkolce wszystko mial w doniczkach, wiec te w sklepie tez nie powinny byc kopane!

Wiec spokojnie Ci posiedza na balkonie!
O bukszpany nie pytalam, moze tez beda? Dzisiaj jest centrum ogrod pierwszy raz w tym sezonie otwarte, wiec wszystko maja swieze, pani powiedziala ze dostawy sa od 2 dni, dzisiaj jeszcze dojezdzaja rosliny Ciekawe gdzie ja to wcisne w moje polo

Jesli hurtowo u Tracza taka cena, to ciekawe jaka detaliczna? Bo hurt to ile - 100 szt min trzeba kupic? Wiecej?
anika 12:21, 21 mar 2012

AAAA w donicach były u producenta, ee to luzik dadzą radę bez problemu. Dziwne, że taka niska cena. U Tracza 100szt z odmiany albo powyżej 5000zł. Za 5tyś nie zamierzam kupować Zobaczymy może bukszpanki też dojadą. A do Tracza pojadę jak będę śmigała na działkę, zobaczę co tam fajnego jest i za ile.
popcorn 12:26, 21 mar 2012

rzeczywiscie tanio! Mial po 6 zl w detalu, nie wiem po ile musial sprzedac leclerk zeby sprzedawali po 4,49... lepiej dla nas
Do zobaczenia! Ja tez potrzebuje bukszpaniki na obwodke, male, moze beda?
Jak bedziesz w Traczu zerknij prosze - mieli figury z cisa z Holandii przywiezc, rozmawialam z nimi w zimie. Ciekawe czy sa, jakie i za ile

pozdrawiam!
anika 12:28, 21 mar 2012

A jaka to będzie odmiana, chcę kupić cisa pospolitego o pokroju kolumnowym Cena jest bardzo niska, tak się zastanawiam jak się producentowi to opłaca. Cis rośnie dość wolno.

Jak będę w Traczu to wszystko wypatrzę i zdam relację.
shrekol 13:34, 21 mar 2012

Hej dziewczyny ja tak na szybko bo niewiele czasu ale zauażyłem Waszą rozmowę w Traczu bukszpany kupowałem po 2,6 takie 10-15 cm ładnie rozkrzewione jak popatrzycie u mnie to sa pokazane sadzonki a większe takie jak Karolino masz od frontu to kupowałem po 6 zł w przecenie a w normalnej były po 8 zł
https://www.ogrodowisko.pl/watek/25-moj-ogrodek?page=77
anika 13:39, 21 mar 2012

Przysłali mi ceny hurtowe i mają dość drogo, do tych cen pewnie jeszcze trzeba 30 % dodać. Pojadę do Tracza w przyszłym tygodniu, zobaczymy.
shrekol 13:42, 21 mar 2012

Aniu ja kupowałem na jesieni i nie sądze żeby az tak ceny bukszpanów podskoczyły te z moich zdjęć były po 2,6 a większe po 8 drozsze meili ale variegaty i te zielono żółte Najlepiej umówić się w kilka osób i zrobić zakupy hurtowe jako jedna osoba to będzie zniżka ja może podjadę po cisa to nie wykupujcie wszystkich
anika 13:45, 21 mar 2012

shrekol napisał(a)
Aniu ja kupowałem na jesieni i nie sądze żeby az tak ceny bukszpanów podskoczyły te z moich zdjęć były po 2,6 a większe po 8 drozsze meili ale variegaty i te zielono żółte Najlepiej umówić się w kilka osób i zrobić zakupy hurtowe jako jedna osoba to będzie zniżka ja może podjadę po cisa to nie wykupujcie wszystkich

Kurcze to co za cennik mi facet przesłał, mogę go kliknąć dalej do wglądu. Do zobaczenia zatem na półce z cisami
shrekol 13:45, 21 mar 2012

Tutaj widać lepiej sadzonki mniejsze i większe (po prawej stronie zdjęcia w formie kostki) https://www.ogrodowisko.pl/watek/25-moj-ogrodek?page=205

shrekol 13:46, 21 mar 2012

No ja dopiero kolo 20-21 bede jak skończe zajęcia