popcorn
14:46, 27 kwi 2014

Usunęłam sporo chwastów dzisiaj. Wykopałam, podzieliłam na 3 i posadziłam w innym miejscu liliowca od Bożenki. Rozrósł się niemiłosiernie, jak to liliowiec
Wsadziłam z Młodą kukurydzę, papryki do gruntu. Muszę kupić nowe nasiona cukinii, bo z 4 doniczek wykiełkowała 1 szt (a były po 2 nasiona w każdej doniczce). Do gruntu posiałam 3 szt, żadna nie wykiełkowała.
Wykopałam, podzieliłam na pół i wsadziłam w żwirek bylinę z dzwonkowatymi kwiatkami, za nic nie pamiętam jak się zwie. Wypieliłam rabatkę za płotem, groszek zaczyna szukać podpór, bób ma z 8 cm, marchewkę zaczyna być widać
Rzodkiewki zjemy po weekendzie majowym.
M z Młodą poszli na rowerek, a właśnie lunęło
hihi, idę im robić kakao
I skoczymy do po ziemię, Młoda pobawi się na placu zabaw IKEI, ja obejrzę co mają w Leroy Merlin, zrobię spokojnie zakupy i wracamy. Chociaż pakowanie do bagażnika będzie uciążliwe.. muszę zobaczyć czy z podziemnego parkingu blisko jest do Leroy.

Wykopałam, podzieliłam na pół i wsadziłam w żwirek bylinę z dzwonkowatymi kwiatkami, za nic nie pamiętam jak się zwie. Wypieliłam rabatkę za płotem, groszek zaczyna szukać podpór, bób ma z 8 cm, marchewkę zaczyna być widać

M z Młodą poszli na rowerek, a właśnie lunęło

I skoczymy do po ziemię, Młoda pobawi się na placu zabaw IKEI, ja obejrzę co mają w Leroy Merlin, zrobię spokojnie zakupy i wracamy. Chociaż pakowanie do bagażnika będzie uciążliwe.. muszę zobaczyć czy z podziemnego parkingu blisko jest do Leroy.