Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 10:31, 28 kwi 2014

Renatko, nie da się ukryć, wszystko rośnie Wisienki powoli widać zza płotu
warzywka niedługo do jedzenia, za płotem rzodkiewka już spora - zjemy ją za tydzień jakiś Reszta musi sporo podrosnąć jeszcze

pozdrawiam!
renatamama3 10:43, 28 kwi 2014

Widziałam,u Kondzia ,ze szukasz Kopytnika jakby co to Ci mogę kupić u mnie na targu po 2,50 .
popcorn 11:23, 28 kwi 2014

hej Renatko!
dzieki Kondzio mi obiecal sie zamienic na zurawki i trawki; wiec dziekuje za dobre checi! Jesli sie cos nie uda, to dam znac
pozdrawiam serdecznie!
k.

Wlasnie mnie krew zalala. Odebralam polecony, na M, za potwierdzeniem odbioru.
W srodku mandat, wystawiony na dane M, ale na samochod o jakiejs dziwnej rejestracji, za wykroczenie - 300 zl i 8 punktow, w zadupiu w opolskiem gdzie nas w życiu nie było.
Dzwonię na infolinie. a gosc mi mowi ze nic nie bedzie wyjasniac, bo odebralam mandat = go przyjelam! i jesli nie zaplacimy to bedzie egzekucja. No po prostu żenada. Naprawdę, podpaliłabym im siedzibę. Słabo się robi, w jakim kraju my żyjemy...
podpisujac odbior listu poleconego przyjelam mandat! no super
Robertop 12:38, 28 kwi 2014

popcarol napisał(a)
Nowe nabytki:
Przed domem nowy Rh Percy Wisseman:

Carola, Gdzie i za ile kupowałaś tego RH?
popcorn 12:44, 28 kwi 2014

hej Roberto,
Bricomarche, 19,90. Troche drogo jak za takiego kurdupla, ale cudny jest
W Leroy wczoraj widzialam, chyba ta sama odmiana, a wielgasne i po 29,9 chyba...
pozdrawiam!
Robertop 12:48, 28 kwi 2014

popcarol napisał(a)
hej Roberto,
Bricomarche, 19,90. Troche drogo jak za takiego kurdupla, ale cudny jest
W Leroy wczoraj widzialam, chyba ta sama odmiana, a wielgasne i po 29,9 chyba...
pozdrawiam!

Dzięki, podjade dzisiaj do LM Zapraszam do mnie na pokaz tulipanów
popcorn 12:49, 28 kwi 2014

Byłam, widziałam, cudne!!
Tess 12:57, 28 kwi 2014

Takiej cudnej ławeczce dałaś do towarzystwa taczkę?
Się nie godzi...

Kopytnika szukasz?
Jak z Kondziem nie wyjdzie, mogę się podzielić jesienią. Dużo chcesz?
popcorn 13:12, 28 kwi 2014

hej Tess!

się pracuje A ławeczka przed malowaniem, donic obok też jeszcze żadnych nie ma, trudno Musi poczekać na "po weekendzie".
Kopytnika chcę dużo. Kondzio obiecał się zamienić. Wymyśliłam przy tarasie, a tam ciemno i wilgotnawo.. powinno mu być tam dobrze Jak nie wyjdzie z Kondziem, albo będę miała za mało, to się chętnie z Tobą zamienię dziękuję!!

Buziaki
k.
Anita1978 14:44, 28 kwi 2014

popcarol napisał(a)
hej Renatko!
dzieki Kondzio mi obiecal sie zamienic na zurawki i trawki; wiec dziekuje za dobre checi! Jesli sie cos nie uda, to dam znac
pozdrawiam serdecznie!
k.

Wlasnie mnie krew zalala. Odebralam polecony, na M, za potwierdzeniem odbioru.
W srodku mandat, wystawiony na dane M, ale na samochod o jakiejs dziwnej rejestracji, za wykroczenie - 300 zl i 8 punktow, w zadupiu w opolskiem gdzie nas w życiu nie było.
Dzwonię na infolinie. a gosc mi mowi ze nic nie bedzie wyjasniac, bo odebralam mandat = go przyjelam! i jesli nie zaplacimy to bedzie egzekucja. No po prostu żenada. Naprawdę, podpaliłabym im siedzibę. Słabo się robi, w jakim kraju my żyjemy...
podpisujac odbior listu poleconego przyjelam mandat! no super

Myśle, że jeszcze jakoś da sie to wyjaśnić...bo 300 zeta to nie tragedia, gorzej 8 punktów!
Zadzwoń bezpośrednio do urzędu który wystawił, albo lepiej mąż, bo na niego jest!