Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Anita1978 15:46, 23 lip 2014

Kasya napisał(a)
ty to masz juz calkiem niezlą kolekcje roz....

a cukinia jaka piekna, wypolerowana

No kolekcja całkiem całkiem już!
A cukinia JEST wypolerowana przez Karolę do zdjecia specjalnie właśnie
Kasya 15:47, 23 lip 2014

Anita1978 napisał(a)

A cukinia JEST wypolerowana przez Karolę do zdjecia specjalnie właśnie

no tak czułam...
Anita1978 15:49, 23 lip 2014

Kasya napisał(a)

no tak czułam...

Siedzi i poleruje
eliza3 15:59, 23 lip 2014

popcarol napisał(a)
Ulewa! Super! Ale ten grad i silny wiatr i grzmoty już niepotrzebne... grad? w lipcu? hmm... ale przynajmniej podlany ogródek będzie

U nas tylko postraszyło i pokropiło jak ksiądz kropidłem, wszędzie susza...

Róże masz piękne, jeżówki też niczego sobie... moje dopiero w przyszłym roku zakwitną...
Margarete 16:49, 23 lip 2014

Ale "zafociłaś" ten swój watek, az miło..tak lubię....i jest oczy czym nacieszyć. Fajnie ci sie udją te rosliny Karolka i warzywa też
Pozdrawiam.
Pszczelarnia 17:49, 23 lip 2014

A już chciałam pytać, co wcisnełąś do ogródka. A tu widzę zdjęcia?
Bogdzia 18:25, 23 lip 2014

popcarol napisał(a)
Bożenko właśnie wpisałam się u Ciebie Jeżówki te pomarańczowe muszę przenieść na jesień, bo mi tam nie konweniują, to Ci ukopię kawałek

pozdrawiam!

Karola , bardzo chętnie przyjmę bo sa śliczne.U mnie też dzis był grad , deszcz i grzmoty i chyba za chwile znów bedzie. Grad poniszczył wszystko bo był duży i dużo go było. Liscie z azalii i drzew poobrywał i lilie poniszczył zupełnie.
Ozz 20:30, 23 lip 2014

Pastella ładna, nie żałuję, że zamówiłam. Moja pnąca Shneewitchen (Iceberg) póki co żałuje mi kwiatków... ale nie popędzam jej, mam nadzieję, że na przyszły rok nadrobi
popcorn 21:06, 23 lip 2014

Kasiu - jak to możliwe? Przecież mieszkamy ile - z 15 km od siebie? hmm... pod wieczór znowu ciut popadało, ale chmury to od Waszej strony były!

Kasia - róż mi się namnożyło, od ubiegłego roku kupuję jak szalona A kiedyś nie miałam żadnej, nie chciałam mieć kłujaków na rabatach... cukinię poleruję codziennie

Anitko - hihi

Małgosiu, wpadnij któregoś dnia na kawkę, popatrzysz na żywo W weekend jestem sama, M w Wawie, Młoda u Babci...

Ewo, mam nowy klonik palmowy do posadzenia i ze 3 róże.. ech mus coś wyrzucić, tylko co??

Bożenko, u mnie prawie bez strat, podwiązałam tylko limki, jeżówki, słonecznik który się przechylił. I położyło 2 pergolki z fasolą, fasola na kompost, bo wyrwana z korzeniami

Ozz
, to Schneewittchen jest pnąca? Nie wygląda.. hmm...

Posadziłam dzisiaj (w przekopany z kompostem kawałek przy podjeździe) truskawki. I kolejna burza mnie wygoniła. Obyło się na kropieniu i silnym wietrze, ale z roboty nici.
Ozz 21:45, 23 lip 2014

Karola ja mam Climbing Iceberg, czyli pnącą odm. (czy tam spot) Shneewittchen