Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

nicol21 23:46, 31 lip 2014

agatanowa napisał(a)

to się nazywa: etyka w biznesie

oraz zapewnienie sobie rynku zbytu - lud do cudeniek się przyzwyczaja, więc kupi nowe jak tezrba będzie. Kiedyś był ogromny popyt, teraz podaż....
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
agatanowa 23:54, 31 lip 2014

dlatego trzeba stworzyć popyt: jesli coś się psuje, to trzeba wymieć i tak oto mamy stworzny popyt na coś, co powinno parę dobrych lat służyć i biznes się kręci!
paniprzyroda 08:11, 01 sie 2014

Bieda bez aparatu mój najzwyklejszy też zaczyna szwankować. Pozdrawiam.
popcorn 08:43, 01 sie 2014

Dziewczyny, klikęłam wczoraj kolejną małpkę, posłuży kolejne 2 lata. Jakoś nie mam ochoty bawić sie w obróbkę fotek na komputerze.. no i te gabaryty, dodatkowe obiektywy.. no i to jednak jest kilkakrotnie większa kasa za aparat. Może kiedyś

Agato, dzięki za info, ale ja nie pryskam. Trudno, pryskane to sobie kupię na targu czy w sklepie. Jak co roku będzie to samo, to zlikwidujemy te drzewka i będzie miejsce na róże

U nas leje. Mam nadzieję przestanie, bo weekend za pasem!!
Miłego dnia!
agatanowa 15:04, 01 sie 2014

popcarol napisał(a)
..
Agato, dzięki za info, ale ja nie pryskam. Trudno, pryskane to sobie kupię na targu czy w sklepie. Jak co roku będzie to samo, to zlikwidujemy te drzewka i będzie miejsce na róże
..

Karolka, ja też nie pryskam dlatego gruszy nie mam z założenia, bo jałowców od pieruna wokół

Informacje wkleiłam Ci tylko po to, aby ułatwić identyfikację schorzenia, poza tem tam też są podane ekologiczne sposoby, przynajmniej przy jednej z chorób. Jak będziesz wiedziała, co za choróbsko, to może znajdziesz jakieś ekologiczne sposoby, np. te preparaty, które wymieniłam, są to wyciagi z olejka herbacianego (timorex), czosnku (bioczos) lub gnojówka własnej produkcji; chemii z założenia mówię nie (choć nie wykluczam, że interwencyjnie trzeba będzie - przynajmniej bedzie się wiedziało, ile się prysnęło i czego,a w sklepie, to już w ogóle nic nie wiadomo)
popcorn 15:07, 01 sie 2014

hehe te nazwy nie wskazywaly na naturalne pochodzenie dzieki!
Ale nie bede pryskac. Najwyzej wywale. Jalowcow i u mnie pare sie znajdzie a u sasiadów nie usune
renatamama3 15:10, 01 sie 2014

popcarol napisał(a)
Dziewczyny, klikęłam wczoraj kolejną małpkę, posłuży kolejne 2 lata. Jakoś nie mam ochoty bawić sie w obróbkę fotek na komputerze.. no i te gabaryty, dodatkowe obiektywy.. no i to jednak jest kilkakrotnie większa kasa za aparat. Może kiedyś

U nas leje. Mam nadzieję przestanie, bo weekend za pasem!!
Miłego dnia!

Jupi ,nie długo będą foty .
popcorn 15:20, 01 sie 2014

jupi! moze dzisiaj wyslali, jesli nie poszli na urlop gosc obiecal dzisiaj wyslac.. za chwile fajrant Jupi! Weekend! tylko niech pogoda sie poprawi, bo szaro, mokro i zimno!
agatanowa 17:02, 01 sie 2014

popcarol napisał(a)
jupi! moze dzisiaj wyslali, jesli nie poszli na urlop gosc obiecal dzisiaj wyslac.. za chwile fajrant Jupi! Weekend! tylko niech pogoda sie poprawi, bo szaro, mokro i zimno!

u nas: szaro, mokro, ale b.ciepło i parno!
popcorn 17:04, 01 sie 2014

Ide sie przekonac jak tam Aparat idzie, jupi!! pozdrawiam!