popcorn
14:19, 02 sie 2014

Agatko, nie jeździmy :/ Sobota u Teściów lub cały weekend u moich Rodziców. Młoda ma basen w ogródku rozłożony jak jest bardzo gorąco. Pod Włocławek się wybieramy już 3cie lato z rzędu
Kasiu, właśnie dostałam info że paczka z aparatem czeka na odbiór w paczkomacie. Ale tak gorąco że mi się nie chce pakować do auta. Po 10tej pojechałam na targ, mgła była i tak niewyraźnie, więc potem się topiłam w jeansach długich, uch... i szukałam po mieście soli niejodowanej do ogórków... kupiłam 3 kg na zapas
Po aparat wybiorę się jeszcze, później, no i kory i torfu jeszcze nie kupiłam.
Poczytałam na leżaczku. Zaprawiłam cały zlewozmywak ogórków
Na targu kupiłam 10 kg pomidorów, będę robić przecier, ale po niedzieli pan mi powiedział - żeby pomidory poleżały trochę. A specjalnie kupiłam twarde takie "do jedzenia", bo tych miękkich się boję
miłego!

Kasiu, właśnie dostałam info że paczka z aparatem czeka na odbiór w paczkomacie. Ale tak gorąco że mi się nie chce pakować do auta. Po 10tej pojechałam na targ, mgła była i tak niewyraźnie, więc potem się topiłam w jeansach długich, uch... i szukałam po mieście soli niejodowanej do ogórków... kupiłam 3 kg na zapas

Poczytałam na leżaczku. Zaprawiłam cały zlewozmywak ogórków

miłego!