Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 09:44, 07 sie 2014

Agatko, ja mam budżet max 1000zł więc na iphona mnie nie stać chcę mieć komórkę której nie rozwalę za szybko i której nie muszę codziennie ładować - koniec moich wymagań nadal nie wiem co kupić
co do LG M odradza.. hm
agatanowa 09:56, 07 sie 2014

Ja też nie będę LG polceć i nie polecam, bo nie jest dobra, a ja mało korzystam (ale przezyla duzo: zalanie kawą, zalanie sokiem, wielokrotne upadki)
edit: aaa i utopienie w sedesie

O tym soniaku może pomyśl, ale "sekciarskiemu i-" mówię NIE! Nie lubię rzeczy trendy, czy jumpi, czy jezzy
popcorn 10:01, 07 sie 2014

mam teraz soniaka xperię i nie chcę znowu
agatanowa 10:12, 07 sie 2014

no to jesteś w kropce, może ktoś bardziej biegły w tych sprawach doradzi, może Sebek, bo to facet, bardziej się "wyznaje na rzeczy"
popcorn 10:17, 07 sie 2014

Może i bym chciała xperię, bo jako telefon jest ok, ale bateria krótko trzyma i to mnie mocno denerwuje :/
popcorn 12:16, 07 sie 2014

Ło matko... brat mi poleca iphona, ale 4kę - przyzwoity cenowo, wszystko ma co trzeba, ale bateria pada po 1 dniu. To ja dziękuję.
Brat M poleca mi Lenovo - ale w obudowie ze szczotkowanego aluminium duży i ciężki, z dużą długodziałającą baterią. Chyba na tym stanie...
Pomacam jeszcze Nexusa który ma M - jakoś nie miałam okazji do tej pory

Denerwuje mnie to że trzeba być ekspertem żeby cokolwiek kupić - nie można zaufać żadnemu sprzedawcy - bo nic nie doradzi, tylko chce sprzedać to co ma/mu zalega/ma największą marżę.. ech co za czasy :/
bociek 13:02, 07 sie 2014

Masz dylemat... Ja mam Sams...ga 3 i jestem bardzo zadowolona. Z bateria nie jest najgorzej.

Pytanie czy potrzebny Ci tel, ewentualnie net, GPS i aparat w tel i czy bedziesz uzywac gadzetow. Ja na moim jeszcze czytam ksiazki albo stawiam pasjansa jak musze na cos czy kogos czekac i nie mam klopotu z bateria.

Najwiecej zre wifi jak masz wlaczone a nie ma sieci, bo wtedy tel szuka i pozera.
popcorn 13:04, 07 sie 2014

Kasiu, chce mieć awaryjny net jak mi prądu brakuje - póki laptop działa na baterii, to jeszcze jakieś maile wyślę wtedy - awaryjnie. I na urlopie gadżety się przydają i net w telefonie - żeby na ogrodowisko zajrzeć hihi Na co dzień potrzebuję dzwonić i tyle! 2 telefonów mieć nie chcę, już to przerabiałam

pozdrawiam!!
bociek 13:08, 07 sie 2014

Jasne, rozumiem, ja z netu w tel rzadko korzystam, z nawigacji w sumie w ogole, wiec mi moj w zupelnosci wystarcza, ale jak patrze to wiekszosc osob korzysta z iphonow zawodowo. Jeszcze gdzieniegdzie widac Blackberry.

A kota masz cudnego. To brytyjczyk?
popcorn 13:12, 07 sie 2014

Kasia, mój brat ma Iphona i codziennie ładuje.. dziękuję ale nie chcę czy blackberry ma lepszą baterię? dziadostwo teraz robią
Kot to brytyjczyk bez rodowodu śpi na parapecie właśnie

pozdrawiam!!