Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Anita1978 07:44, 02 wrz 2014

Hej!
Ale u ciebie kolorowo jeszcze! U mnie jesienią zaczyna brakować kolorów niestety....muszę cos doszdzić.....jakieś Berberyski czy cuś? Hmmmm.....
Grzybki i przetwory smakowite, też muszę skoczyć do lasu, ale ciągle czasu brak no i pada.....
Czytam o Kutnie i trafia mnie ze jechac nie mogę.....! Wesele mam....a tak bym cos kupiła....no i z wami sie zobaczyła, bo to lato jakieś zabiegani całe, szybko minęło, a tu już szkoła, trzeba zgrać wszystko tzw grafikiem ( szkoła 2 synów, zajęcia dodatkowe, terapia, angielski...) .matko jak ja to ogarnę????
A nie wiesz czy wyjazd do Małej Mi aktualny? Ma być pogoda!
popcorn 07:58, 02 wrz 2014

Anito, witaj!
Właśnie wsadziłam Młodą w gimbus do szkoły... nie mogę uwierzyć że to moje dziecko takie duże! Obyło się bez łez itp, Młoda bardziej zaciekawiona niż wystraszona - na szczęście. Obładowana mydłami w płynie i ręcznikami papierowymi...
U mnie sporo jeszcze kwitnie, w zasadzie większość roślin mam kwitnących latem i późnym latem... część róż będzie kwitła aż do mrozów. Które mam nadzieję zbyt szybko nie nadejdą...
U nas wczoraj wieczorem się rozpadało, akurat jak wracaliśmy z większych zakupów.
Ja dokupię hakone jak będą ładne i niedrogie. Może miskanty ML. Żadnych róż - mam jeszcze 3 do posadzenia i bladego pojęcia gdzie je wcisnę...
U mnie mimo szkoły będę miała teraz więcej wolnego czasu - zaprowadzić i odebrać Młodą i tyle. Angielski mają od pierwszej klasy, więc tylko basen zostaje na "po godzinach". Młoda chce nadal do szkoły baletowej, ale my nadal jesteśmy przeciw
Wyjazd do Ani chyba aktualny, o ile wiem!

Miłego dnia!
pozdrawiam!
popcorn 12:07, 02 wrz 2014

Cebule z benexa przyszły.. oj gdzie ja je wcisnę hihi
koszyczki muszę dokupić, bo i w biedronie na trochę tulipków i krokusów się skusiłam..
MarzenaG 13:11, 02 wrz 2014

Karolinko, jeśli będziesz miała chwilkę luknij do mnie wstawiłam zakątek przy altance pod ocenę
Pozdrawiam,
popcorn 13:12, 02 wrz 2014

idę
beta 13:52, 02 wrz 2014

popcarol napisał(a)
Marzenko - witaj! Nawet mam już pomysł gdzie

[img size=360x480]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/69/694395/original.jpg
Miłej niedzieli!

wybacz, że inne zdjęcia pominęłam, ale to mnie rozczuliło...piękne oczęta....pozdrawiam Karolinko
popcorn 14:09, 02 wrz 2014

Beta, Młoda strzela miny na zawołanie

właśnie ją odebrałam z przystanku, "w szkole było super!"

pozdrawiam!
ANIA 14:15, 02 wrz 2014

Dzisiaj 1,5h na grzybkach:
Przed:

I po

Ty to jesteś kobieta błyskawica - goraco pozdrawiam.
popcorn 14:19, 02 wrz 2014

ano dzisiaj robię aronię - wreszcie
Pszczelarnia 14:22, 02 wrz 2014

Kobieta na miarę naszych wielowymiarowych zadań, dodam.