Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 13:20, 12 lis 2014

Tesia, też się niezmiernie cieszę I Teściów namówiłam, i moją Mamę, jedziemy z Gabi w 5tkę, niestety bez M - uparł się i mimo że rok temu bardzo chciał, to nie jedzie. Jedzie z bratem i jego rodzinką do Murzasichla w tym terminie - więc chociaż tutaj nie będę musiała anulować rezerwacji. Tylko z kotem mam problem

Marzenko, no pewnie, do roboty! Nartki wypożycz w PL i zabierz ze sobą, bo tam pewnie drogo, parę godzinek z instruktorem i wio! Wzięliśmy Młodej ze 2h, potem sama ją uczyłam. Ja nie jeżdżę idealnie, ale rok temu z oślej łączki tyłem zjeżdżałam przed Młodą - fajowo było I pod koniec sama jeździła, sama wjeżdżała na wyciągu i z powrotem - miała radochę
W tym roku będziemy się smażyć (28 stopni)
MarzenaG 13:28, 12 lis 2014

KArola, mam narty i buty po dzieciach Raz już je ciagnęłąm w tą i z powrotem do Włoch "Zjechałam "- duże słowo z góry i koniec, ciężki typ ze mnie

Meksyk - nigdy o takiej wyprawie nie myślałam, pewnie sie nie wybiorę tam Szkoda jednak, że nie jedziecie całą rodzinką ;(
Czekam na relacje po powrocie
popcorn 13:31, 12 lis 2014

No, to tym bardziej, do roboty! Jakaś mała niezbyt płaska ośla łączka i już!
M to ciężki typ, zaparł się i koniec A dziecko się cieszy że Święta w domu, bo ja planowałam uciec od przygotowań
Święta w domu, sylwester pod Augustowem, a na ferie osobno - no trudno. Wszystkim będzie wesoło

Na razie planowanie, ustalanie trasy, rezerwacja pierwszych noclegów, fajowo
MarzenaG 13:34, 12 lis 2014

Tak, to jest to "co tygryski lubia najbardziej" w planowaniu wakacji
Ja w tym roku dograłam wyjazd wakacyjny objazd Andaluzji dla 8 osób - od samolotu, przez noclegi, zwiedzanie Ekstra uczucie jak sama to zrobisz i wszystko wypali
popcorn 13:35, 12 lis 2014

Gorzej jak nie wypali Ale wypali, nie ma siły oby nas nie naciągnęli za bardzo miejscowi i nic się nie przydarzyło, a będzie git
pozdrawiam!!

Andaluzja! suuper!
MarzenaG 13:39, 12 lis 2014

Właśnie, będzie super, trzeba tylko zachować rozsądek i uważać
Tak Andaluzję polecam - osiem dni objazdówki a potem wylegiwanie na słonku
Jakby co mam wszystko w autorskim przewodniku
popcorn 13:40, 12 lis 2014

hehe, odezwę się po powrocie
pozdrawiam!!
MarzenaG 13:42, 12 lis 2014

Olili 13:53, 12 lis 2014

Ach ! Zazdroszczę podróży .............