popcorn
07:28, 14 lis 2014

Mariolko, na razie sobie przypominam zapamiętane rzeczy z Hiszpanii i Kanarów - Dos cervezas por favor!
hahaha (właśnie zamówiłam 2 piwa
Mariolko. Eeee tam basen, tylko Młoda będzie korzystać. Temperatura Morza Karaibskiego (7 minut do plaży spacerkiem) to w lutym 28 stopni
Ciepła zupka
I druga największa rafa koralowa na świecie, cuda wokół wyspy Cozumel. Muszę Młodej kupić sandałki (hmm wyzwanie teraz, dobrze że jest alle) i sobie nową maskę + rurkę, bo stare jakieś sparciałe...
Krysiu, polowałam na dobre oferty od września już. I raczej na okolice świąteczno-noworoczne. Ale padło na luty, częściowo wyjazd pokryje się z feriami Młodej, opuści 5 dni. Myślę że nie jest za mała, dlaczego? Tylko podróż będzie nudna i męcząca, ale wytrzymała 4,5h do Marsa Alam, to i 11 wytrzyma... mam nadzieję... z powrotem lecimy w nocy, będzie spała. A na miejscu raj na ziemi dla dzieciaków, ciut zwiedzania i plaża na zmianę z basenem
Magda, nie ma co się bać, myślę że nie ma czego
W Azji chyba mniej spokojnie
Ewo, hihi. Trochę mi mina zrzedła jak zobaczyłam tych strażników i ogrodzenie
M odpowiada, bo bezpieczniej, nie będzie się o nas martwił. Ale łażenie samopas i podglądanie życia miejscowych odpada, niestety. Wszystko zagospodarowane w tej miejscowości wg gustów zagranicznych gości, czyli nieprawdziwe. Ale dobrze że auto można wypożyczyć i coś liźniemy poza moczeniem się w morzu i leżeniem na plaży
Cena? Widać jak na dłoni ile zarabiają firmy wycieczkowe. Fakt muszą mieć tam kogoś na miejscu, ale nigdy mi się nie zdarzyło korzystać z usług rezydentów; a wycieczki wciskają nieświadomym klientom 100% droższe niż to samo dostępne lokalnie...
miłego dnia! piątek!! jupi!
Młodą zostawiam w domu, kaszle od wczoraj jak stary gruźlik :/

Mariolko. Eeee tam basen, tylko Młoda będzie korzystać. Temperatura Morza Karaibskiego (7 minut do plaży spacerkiem) to w lutym 28 stopni

Krysiu, polowałam na dobre oferty od września już. I raczej na okolice świąteczno-noworoczne. Ale padło na luty, częściowo wyjazd pokryje się z feriami Młodej, opuści 5 dni. Myślę że nie jest za mała, dlaczego? Tylko podróż będzie nudna i męcząca, ale wytrzymała 4,5h do Marsa Alam, to i 11 wytrzyma... mam nadzieję... z powrotem lecimy w nocy, będzie spała. A na miejscu raj na ziemi dla dzieciaków, ciut zwiedzania i plaża na zmianę z basenem

Magda, nie ma co się bać, myślę że nie ma czego

Ewo, hihi. Trochę mi mina zrzedła jak zobaczyłam tych strażników i ogrodzenie

Cena? Widać jak na dłoni ile zarabiają firmy wycieczkowe. Fakt muszą mieć tam kogoś na miejscu, ale nigdy mi się nie zdarzyło korzystać z usług rezydentów; a wycieczki wciskają nieświadomym klientom 100% droższe niż to samo dostępne lokalnie...
miłego dnia! piątek!! jupi!
Młodą zostawiam w domu, kaszle od wczoraj jak stary gruźlik :/