Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 13:55, 12 lis 2014

pędzę
Margarete 14:40, 12 lis 2014

Fajnie masz z tymi dalekimi podróżami...
Buziaki !
popcorn 14:42, 12 lis 2014

Małgosiu, klik i już lecisz! Pojedyncze miejsca są w ogóle w super cenach! Afryka ostatnio 900-1200zł w obie strony, Varadero/Kuba dzisiaj za 1500; loty czarterowe od TUI lub Rainbowtours, z wylotem za kilka dni. I co jakiś czas obniżki którą złapałam dzisiaj - wylot za 3 mce, ale cena przyzwoita. Da się taniej, ale nie w tyle osób i nie bezpośrednio - a nie chcę Młodej narażać na jakieś wyczekiwanie na lotniskach...
pozdrawiam!
11stokrotka 17:40, 12 lis 2014

Pięknie. Dopiero wróciła i już znalazła Meksyk. Przecieram oczy ze zdziwienia. Buziaki
Pszczelarnia 17:44, 12 lis 2014

Karola, pędziwiatrze światowy! Klik i lecisz.
popcorn 18:27, 12 lis 2014

Małgosiu, spod Augustowa też śledziłam nowe obniżki, czaję się od miesiąca ponad. Miała być Sri Lanka, Meksyk lub Wietnam. Ogranicza mnie czas - albo okres okołoświąteczny, albo ferie. W Święta jakoś głupio, zaprosimy Rodziców, Młoda się będzie cieszyła z choinki i prezentów i będzie nas dużo w domu Padło więc na ferie, i tak 5 dni Młoda w szkole opuści

Ewo, no pewnie, łatwizna Wypisałam już wniosek urlopowy, dolary trzeba kupić. I plan ułożyć, ale na to mam 3 miesiące Zaliczka wpłacona, reszta po nowym roku.

miłego wieczorku!
popcorn 20:36, 12 lis 2014

Kurde to wysoki sezon i wiele miejsc jest zajętych i ceny.. hmm... no ale trudno, jak się powiedziało A...
chyba wynajmiemy mieszkanie z 2 sypialniami i kuchnią, śniadanka we własnym zakresie (Młoda!!!) Muszę się pospieszyć z planem, żeby jak najszybciej coś zaklepać, przynajmniej na początek.
Cancun nie, bo dzikie tłumy i hotel na hotelu, myślałam że Playa del Carmen spokojniejsza i milsza A tu czytam że też tłumy i sporo plażowiczów hihi
szukam dalej
Międzynarodowe prawo jazdy by mi się przydało... hmm
popcorn 12:09, 13 lis 2014

Jupi! Znalazłam Dom przy plaży, 2 sypialnie, kuchnia, z basenem, w miejscowości Puerto Avernturas. Pierdziszewo, ale przy plaży Na co dzień cisza i spokój, do 100tys miejscowości turystycznej 19km. Będzie git Koszt: 250 zł/doba przy 2 tyg.
Właścicielami są Francuzi, jak ich nie ma, wynajmują

jupi!

MarzenaG 12:47, 13 lis 2014

Karola Ty to odważna jesteś Ja bym sama nie wyruszyła na taką wyprawę
Pozdrowienia
popcorn 12:51, 13 lis 2014

Marzenko, dlaczego?
Lot z ubezpieczeniem wykupiony. Z lotniska odbiorą nas ci francuzi, albo bierzemy taksówkę, w godzinę jesteśmy. Zwalamy graty, to nasza miejscówka na 2 tygodnie. Pół godziny od ruin w Tulum
Knajpy, sklepy blisko, wypożyczalnie samochodów też Jak nam się nie będzie chciało, wykupimy gotową wycieczkę. Załatwiam międzynarodowe prawo jazdy, bo nie mam Lodówka, kuchnia jest, więc jak Młoda będzie grymasić, to będę coś pichcić i winko jest gdzie schłodzić Śniadanko we własnym zakresie, a potem mexiko witaj!