Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 15:34, 20 sty 2015

Zrobiłam chyba dzisiaj milion rzeczy. W Wawie ferie, 2 kolegów i szef na urlopie, nie wyrabiam się Ale niedługo to mnie będą zastępować hihi

Milego popołudnia!
11stokrotka 15:52, 21 sty 2015

Hej Karolciu.
Nie pracuj tyle, oszczędzaj siły. Jeszcze wiele lat przed nami do emerytury
popcorn 15:56, 21 sty 2015

Małgosiu,
ktoś pracować musi, by odpoczywać mógł ktoś Do emerytury.. ech jeszcze 33 lata
spoko, dam rade Ale po tym tygodniu zasłużę na urlop, a tu jeszcze 2 pracowite Ale w przyszłym tyg. czwartek-piątek w spa, wiec zregeneruje siły haha

pozdrawiam!
bacowa 07:53, 22 sty 2015

[img

Zastanawiam się czy już coś siać, czy jeszcze poczekać ?
Jak tam twoje werbeny? , te młode rosną ?.
pozdrawiam
popcorn 08:30, 22 sty 2015

Ewo, fajne te vertigo! Spoko, w kwietniu je zabierzesz do domu, w maju beda juz cudne akurat do wystawienia na dwor
Werbeny rachityczne, te wykopane i puszczajace swieze przyrosty. 2 uschly chyba zupelnie Te sadzonki zielne chyba sie przyjely, nie padly w kazdym razie, ale nie rosna (przynajmniej nie widac na razie).
Jeszcze niczego nie sieje, choc czekam juz ponad 2 tyg na nasiona od legutko - czegos im brakowalo i nie wyslali, buu. A papryke bym juz posiala, bo ona mi strasznie wolno kielkuje.

Wczoraj musialam przeganiac sarny - podeszly az do ogrodzenia i zezarly mi polowe aronii przesadzonej tam jesienia:/ Drzewka wypadaloby chyba owinac, bo jak znowu przyjda, to z ubieglorocznych czeresni, wisni, sliw nic nie zostanie:/

pozdrawiam!!
popcorn 12:52, 22 sty 2015

Przyszły rozmówki hiszpańskie, już nie zginiemy Za tydzień impreza firmowa, za 2 tyg urlop ale fajowo!!
Milka 17:29, 22 sty 2015

Och jak to fajnie brzmi rewelacyjny sposób, na odpalenie sezonu
popcorn 17:31, 22 sty 2015

popcorn 17:32, 22 sty 2015

Yyy przetrząsnęłam szafy w poszukiwaniu stroju kąpielowego do tych łaźni i... doopa. Nie mam pojęcia gdzie wsiąkł - bikini z 5 rożnych, ale jednoczęściowy mam jeden i za nic w świecie nie mogę znaleźć buu

hahaha edytuje, bo kolejny raz przetrząsnęłam walizkę spakowana już na urlop.. wyjęłam bikini. Jak świeżo kliknięte na alle stroje nie dojada do środy, nie ma wyjścia i wezmę bikini do spa?? ech. Przetrząsnęłam wszystkie ciuchy. Wsiąkł. Jeszcze bieliźniarkę M sprawdzę..
Tess 17:34, 22 sty 2015

Ile Ty masz tego urlopu? Bo przeciętny śmiertelnik tylko 26
Fajnie, że jedziecie, odpoczniesz przed sezonem ogrodowym