Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Krys 22:24, 12 cze 2012

Karolina oj narobiłaś sie dzisiaj ale będzie jeszcze ładniej
Krys 22:24, 12 cze 2012

asc napisał(a)

Fajnie, jak znajdziesz to poprosze Te nasiona to liatra kłosowa - ostatnio je wysiałam, ciekawe czy coś wyrośnie?

Oj to musze je w koncu wysiać ,a do doniczki wysiałaś?

Mi się liatry pół ogrodu wysiało.....samo...... nie mam czasu opeilić, wiec rośnie.... i kurcze znów mi zarośnie......

Sprawdziłam podoba mi się ta liatra kłosowa jak kwitnie ,jutro się nią zajmę
popcorn 22:27, 12 cze 2012

Krysiu tylko 2h pracowałam, przydałoby się ze 20 Ale muszę tak kraść czas po troszeczku codziennie, wtedy się udaje popchnąć do przodu co nieco
Liatry lubię, zwłaszcza białe. Te chyba są białe o ile pamiętam...
Milka 22:27, 12 cze 2012

Liatra jest ładna, ale tez jak trytoma wrażliwa; mnie sie nie wysiewają jak u Ani, ledwo 4 przetrwały!
popcorn 22:28, 12 cze 2012

Moje 2 ubiegłoroczne liatry zbierają się do kwitnienia Ale rosną w żyznej ziemi przy kompostowniku, osłonięte... pozdrawiam!!
bociek 22:29, 12 cze 2012

popcarol napisał(a)
Boćku fotki jutro, bo dzisiaj tak się rozchochociłam sadzeniem że czasu zabrakło i szarówka mnie dopadła... 21wsza się jakimś cudem zrobiła, a Dzieć głodny i śpiący grzecznie się bawi pod okiem tatusia oglądającego mecz...

Cieszę się z Twoich bukszpanów - moje też już myślałam że skończą jak sporo w tym roku - w ognisku.. a tu niespodzianka! Suuper

Miodu było całe 5 litrów, bo w drugim ulu zalęgły się dzikie pszczoły które sporo miodu miały, ale zabrać sobie nie dawały... tak szalały że Teść po 3 ukąszeniach w twarz (!) mimo maski (!) zarządził odwrót... 2 ule jeszcze zostały nie ruszone, do tego tych dzikich jakoś trzeba się pozbyć... podobno królową trzeba im podmienić to złągodnieją... a na razie sąsiada pogryzły i ściekły k...wami rzucał i zagroził że je wytruje jak odjedziemy Pilnie trzeba coś poradzić

No to sasiad rozumu za grosz nie ma Pogryzly, no trudno, zdarza sie
To czekam na jutrzejsze fotki
Krys 22:32, 12 cze 2012

popcarol napisał(a)
Krysiu tylko 2h pracowałam, przydałoby się ze 20 Ale muszę tak kraść czas po troszeczku codziennie, wtedy się udaje popchnąć do przodu co nieco
Liatry lubię, zwłaszcza białe. Te chyba są białe o ile pamiętam...

Teraz to załuję ,że z Toba nie pojechałam po Inversę
popcorn 22:32, 12 cze 2012

Może trzeba te ule przenieść dalej od sąsiada, w drugi kąt działki... Też byłabym zdenerwowana gdyby parę godzin z domu strach było wyjść... a te wściekłe rzeczywiście wściekłe, Teść mówił że nigdy tak nie było, a ule ma 11 lat już... nic, trzeba coś wymyśleć do końca czerwca, w lipcu jedziemy znowu
popcorn 22:33, 12 cze 2012

Krys napisał(a)

Teraz to załuję ,że z Toba nie pojechałam po Inversę

Krysiu zapraszam! Chętnie ponownie pojadę, kupię Teściowej Rh! Do mnie na kawkę, albo tam możemy się spotkać Ale tylko sobota do 13tej wchodzi w grę, bo w tygodniu do 15tej pracują tylko...
pozdrawiam!!
an_tre 22:47, 12 cze 2012

Karolina le dzisiaj nagadałaś ledwie nadążam u ciebie kwiatuszkowo, owocowo i miodowo, można się napatrzeć na piękne widoki ,pożywić się bobem i jagódkami a nawet miodku polizać, tylko te pszczoły żądlące...uważaj na nie
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies