Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 15:01, 31 lip 2012

Witaj Moniko, sama jestem ciekawa! Tam jest duzo miejsca, przydalyby sie 2 takie... ale poustawiam troche donic z roslinami, bedzie ok mam nadzieje

pozdrawiam!!
boguslaw_r_ 15:51, 31 lip 2012

Witam nie mogę się doczekać wyglądu tej ławeczki. Pozdrawiam
popcorn 15:55, 31 lip 2012

Witaj Boguslawie!! Jeszcze momencik i uciekam montowac
pozdrawiam!
boguslaw_r_ 16:18, 31 lip 2012

Witam ziomalkę

Przepraszam teraz dopiero doczytałem Twoje pytanie , to bukszpany są w okół już nieistniejącej brzozy, która to niestety uschła i musiałem ją wyciąć
popcorn 17:43, 31 lip 2012

Tez mam brzoze do wyciecia... uschla... zalatwilam ja nadmiarem nawozu na wiosne

Laweczka skrecona! Fajna jest, ale siedzisko definitywnie wymaga wzmocnienia... Gdybym wazyla wiecej balabym sie ze cos sie pode mna zlamie... Tak to lawka mocna, stabilna, ale siedzisko mogloby byc chociaz jesli nie z grubszych listewek, to wzmocnione grubszymi... ale moze sie czepiam

Fotki wkrotce!
isia33 17:53, 31 lip 2012

Karolinko, pisałam u siebie, że jesteś niesamowicie podobna do mojej siostry. I właśnie przed chwilą moja mała córcia wołała "O, ciocia Ania, ciocia Ania".
seliza 18:52, 31 lip 2012

popcarol napisał(a)

Tez mam brzoze do wyciecia... uschla... zalatwilam ja nadmiarem nawozu na wiosne

Laweczka skrecona! Fajna jest, ale siedzisko definitywnie wymaga wzmocnienia... Gdybym wazyla wiecej balabym sie ze cos sie pode mna zlamie... Tak to lawka mocna, stabilna, ale siedzisko mogloby byc chociaz jesli nie z grubszych listewek, to wzmocnione grubszymi... ale moze sie czepiam

Fotki wkrotce!

To pokaż, pokaż
popcorn 19:44, 31 lip 2012

isia33 napisał(a)
Karolinko, pisałam u siebie, że jesteś niesamowicie podobna do mojej siostry. I właśnie przed chwilą moja mała córcia wołała "O, ciocia Ania, ciocia Ania".

Witaj Iwonko,
juz raz w zyciu ktos mnie wzial za kogos innego... mysle ze po prostu "wtapiam sie w otoczenie"
Chetnie zobaczylabym fotke Twojej siostry!

pozdrawiam serdecznie,
Karolina
popcorn 19:56, 31 lip 2012

Ławeczka!

Wybaczcie ale sama jej nie podniosę... i tak jestem z siebie dumna bo ją osobiście skręciłam, bez instrukcji (nie dali łobuzy Jak wróci M postawimy centralnie względem okienka od garażu...

popcorn 20:01, 31 lip 2012

O, a taki mam teraz widok z okna (gdzie pracuję):