Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 07:21, 01 sie 2012

Drewniane ławeczki raczej nie są wygodne... przynajmniej na takiej (jeszcze?) nie siedziałam.
Są zestawy poduszeczek na ławeczki, ale nie planuję...

Ta będzie pewnie raczej do patrzenia, po pracy sobie serwuję godzinkę z książką - ale na leżaku właśnie...
może jak ktoś przyjdzie (sąsiadka)? to wypijemy kawkę na ławeczce właśnie... ale do przesiadywania się nie nadaje - za twardo

Zdjęcia poprzekrzywiane mówisz Gabi? Robione pod kątem, na końcu placyku pod ławeczkę jest murek oporowy (trawnik dalej - jest wyżej) - więc go wykadrowałam bo zasłaniałby nóżki ławeczki...

Dzisiaj już środa! Jutro wraca mój Dzieć z wakacji, a pojutrze M - nareszcie
Miłego dnia!
seliza 07:38, 01 sie 2012

Dzień dobry Karolinko
bacowa 07:45, 01 sie 2012

Ławeczka ful wypas ,bardzo ładna ,

mam w ogrodzie parę ławek , prawie nigdy na nich nie siedzę , ale jak przychodzą goście to zauważyłam , że bardzo często siadają właśnie na ławkach i z tej pozycji oglądają ogród .

zapewne u ciebie będzie tak samo

pozdrawiam
popcorn 07:51, 01 sie 2012

Witaj Elizo!
Witaj Ewo!

Właśnie posiedziałam sobie na ławeczce Zobaczymy - będę obserwować Z tym że u Ciebie jest co podziwiać, a u mnie chusteczkowy trawnik za domem...

Miłego dnia!
Ana 07:52, 01 sie 2012

oj tam oj tam!! Samą ławeczkę będziemy podziwiać nawet - a jest co....och, wpisuję sobie taką na listę chciejstw "kiedyśtam"
popcorn 08:07, 01 sie 2012

Hej Aniu!
Moja właśnie z tej listwy chciejstw zniknęła - na stronę zrealizowanych
Może jak dokupimy kawałek działki to będzie więcej do oglądania z perspektywy ławeczki

No właśnie, muszę pomęczyć właściciela - dawno tego nie robiłam, ciekawe czy coś w sprawie spadkowej drgnęło...
GabiK 08:47, 01 sie 2012

Hmm, Karolinko, nie chodziło mi o Twoje kadry. Po prostu zdjęcia były bokiem i do góry nogami, ale teraz już są dobrze. Ciekawe, co to było.
arcobaleno 08:54, 01 sie 2012

O jesooooooooo jaka CUDNA ławeczka!!!!!
popcorn 08:54, 01 sie 2012

GabiK napisał(a)
Hmm, Karolinko, nie chodziło mi o Twoje kadry. Po prostu zdjęcia były bokiem i do góry nogami, ale teraz już są dobrze. Ciekawe, co to było.

Hmm, dziwne, jak wstawiałam były ok... może coś w wyświetlaniu się skopsało?

Miłego dnia!!
popcorn 08:55, 01 sie 2012

arcobaleno napisał(a)
O jesooooooooo jaka CUDNA ławeczka!!!!!

Dzięki, Marto! Pracuję sobie (uff następne tłumaczenie...) i wyglądam przez okno i się do niej uśmiecham