Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 10:59, 03 paź 2012

Hej Beatko!
Rabata bukszpanowo-trawkowa inspirowana Danusinymi, wiec musi sie podobac, zwlaszcza na ogrodowisku U nas tez konwaliki po 10-15 zl, jesli juz... a jak znalazlam po 5 to musialam kupic mam 5 szt na razie, ale ladnie przekorzenionych, wiec wiosna niech rosna dalej
Zapraszam do mnie na zakupy i kawke

pozdrawiam!
Joaska 11:06, 03 paź 2012

Oj chyba się na prawdę do Ciebie wiosna wybiorę
To skoczymy na tanie zakupy
popcorn 11:11, 03 paź 2012

Joasiu zapraszam! Cala okolice mam juz obczajona - wiem po co gdzie jechac Tylko wiecej ogrodka by mi sie przydalo pozdrawiam!
seliza 11:52, 03 paź 2012

Karolinko, a czy były jeszcze u Ciebie te konwalniki? Jakby coś dałabyś radę kupić dla mnie z 5 szt i zabrać ze sobą? Ja ostatnio też szukałam na giełdzie i znalazłam takie mikrusie tylko...no i nie kupiłam
popcorn 12:23, 03 paź 2012

Hej Elizo!
Konwalikow jeszcze troche bylo... ale to bylo w Lodzi, kiermasz weekendowy pod Hala na Al. Politechniki, nie ogrodniczy czy szkolka i nie wzielam namiarow od goscia, niestety... w piatek jade na impreze sluzbowa i wracam w niedziele po poludniu, a juz w nastepny weekend jestem w Oswiecimiu Moge Ci kupic Elizo ale pozniej (kiermasz do konca pazdziernika), albo wiosna dopiero sorki!
seliza 12:25, 03 paź 2012

To się nie kłopocz Karolinko, i dziękuję za chęci. Może w końcu trafię kiedyś na giełdzie - jak nie teraz to na wiosnę
Buziak
popcorn 14:51, 03 paź 2012

Piekna pogoda sie zrobila! Nie moge wysiedziec z tymi moimi papierami przed nosem... buu
Jeszcze godzinka i fajrant! Po Mlode i moze posadze pare cebulek? Byloby super, bo kolejne 2 weekendy zajete... mogloby tak byc do listopada, 17 stopni dzisiaj
AniaDS 16:28, 03 paź 2012

Ja też chcę ładna pogodę, buuu
Chociaż, chociaż.. coś się przejaśnia.
Może jutro?
viva 18:17, 03 paź 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Karola, kupuj natychmiast. Nie czekaj.

Karolinko, jestem tego samego zdania, jeśli możesz kupuj i się nie zastanawiaj, koniecznie !
Mieliśmy podobną sytuację, teraz jesteśmy ogromnie szczęśliwi, że nie przegapiliśmy, a niewiele brakowało.
popcorn 18:53, 03 paź 2012

Ania ma byc roznie, dopiero w sobote ma byc pieknie w calym kraju... ciekawe
Viva - molestuje tych ludzi, nachodze ich, ale na razie bez rezultatu Od ponad roku tak chodze - co miesiac, dwa...