Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 18:56, 03 paź 2012

Bylysmy z Mloda na grzybkach, wiecej ludzi w lasku niz grzybow Ale jajecznica jutro na sniadanko dla mnie bedzie, kilkanascie malych podgrzybkow
Wrocilysmy, obiadokolacja i oczywiscie juz ciemno Zdazylam tylko pare chwastow wyrwac z miejsca pod roze... 8 krzakow mi sie zmiesci Jupi!
W przyszly czwartek planuje jechac do producenta i nabyc roze dla mnie, Mamy i 2 sasiadek Moze Kasia i/lub Malgosia sie ze mna wybiora? Ze 30 km w jedna strone...
I to beda ostatnie ogrodowe zakupy w tym sezonie... chyba ze jeszcze na gieldzie w Tychach (wybieram sie w przyszla sobote) cos wypatrze - moze jakies wrzosy, trawy?

milego wieczoru!
AniaDS 19:06, 03 paź 2012

A co to za producent?
popcorn 20:09, 03 paź 2012

Aniu pan Piechulski, Lopatki 66, k/Lasku, ma roze tanio z golym korzeniem, rozniaste do wyboru, na kilku hektarach Z angielskich tylko 2 odmiany, ale zawsze to cos...
popcorn 20:28, 03 paź 2012

Znalazlam tanie angielki na allegro - tylko brak nazwy odmiany
angielka
Milka 20:37, 03 paź 2012

U ciebie też sezon grzybkowy, ale i zakupy dalej lecą i fajnie, bo ogród z roku na rok coraz piękniejszy
popcorn 08:31, 04 paź 2012

Irenko witaj! Masz racje!
Grzybki wczorajsze - zaraz sobie usmaze jajecznice na sniadanie (zrobie wyjatek bo zwykle jem kolo 12tej dopiero, ale dzisiaj ciut wczesniej niz zwykle sie obudzilam i juz jestem glodna

Czy ja juz pisalam ze UWIELBIAM nasz czwartkowy targ, za sprzedaz staroci? Zwykle to badziew straszny, ale czasem cos fajnego mozna wyszperac Dobrze ze pracuje od 8mej i mam tam jakies 20 minut tylko, bo bym siedziala i grzebala do 12tej, bo jest w czym
Dzisiaj upolowalam baaardzo ciezka dziewczynke z miotla

Stoi na probe, nie wiem czy docelowo tam, ale wytachalam z bagaznika i postawilam
Cena: 30 zl

I cudne metalowe ozdobki na choinke, nigdy takich nie widzialam, musialam je miec! 4 zl/opakowanie, 6 szt w kazdym, 3 paczki pani miala:

No dobra. Nakrecilam sie, wydalam troche kasy, czas wziac sie za prace zeby cos zarobic
Milego dnia!!
Juzia 11:47, 04 paź 2012

A mi się najbardziej podoba nowa odmiana róży....poziomkowa!!!

agata_chrosc... 11:49, 04 paź 2012

marcinki i rudbekie piekne! sama kwintesencja jesieni
popcorn 11:55, 04 paź 2012

Justynko - zdjecie z serii "2w1" Poziomki pyszne, uwielbiam bo ciagle sa - od konca czerwca do listopada, do mrozow
Agatko - dziekuje! Jesien jak nic, ale dzisiaj jeszcze cieplo i slonecznie- pieknie

milego dnia!!
Joaska 12:26, 04 paź 2012

popcarol napisał(a)
I cudne metalowe ozdobki na choinke, nigdy takich nie widzialam, musialam je miec! 4 zl/opakowanie, 6 szt w kazdym, 3 paczki pani miala:

No dobra. Nakrecilam sie, wydalam troche kasy, czas wziac sie za prace zeby cos zarobic
Milego dnia!!

co do figurki się nie będę wypowiadac bo na razie figury w ogrodzie mi się ne podobają,
ale za to
ozdoby choinkowe cudne