Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

grembosia 14:13, 07 gru 2012

Super pomysł z tymi cebulowymi. Też o tym myślałam, ale mam za ciepło w garażu
popcorn 14:15, 07 gru 2012

Lenko - sknerą jestem, a kwiatki lubię, lilii mam mało, więc poszalałam Myślę przetrwają zimę i zakwitną wiosną! A śnieżek prószy, akurat na tę górkę jutro! Ale będzie fajnie
Narty - jedziemy w drugi dzień Świąt, do Sylwestra Ale fajnie!!
Ty masz bliżej, może już coś działa i wyskoczyć możesz na weekend??

Ula - kombinuję, mam nadzieję nie będzie strasznie mroźno tej zimy i wszystko będzie ok Byle do wiosny!
popcorn 14:16, 07 gru 2012

grembosia napisał(a)
Super pomysł z tymi cebulowymi. Też o tym myślałam, ale mam za ciepło w garażu

Grembosiu zawsze możesz doniczki zadołować do wiosny i okryć z wierzchu włókniną czy stroiszem. Trochę teraz zimno, ale jak mróz odpuści, czemu nie?

pozdrawiam!!
Juzia 14:19, 07 gru 2012

popcarol napisał(a)
Irenko - same plusy z posiadania małego dziecka Można sobie pozjeżdżać i nikt dziwnie nie patrzy Ty też z wnusią możesz pojeździć?
Justynko - masz świetną okolicę, zazdroszczę! U nas ani jeziora ani górki W sumie tutaj płasko, a górka w parku w mieście - Młodą umówiłam z jej koleżanką z przedszkola, pogadamy z jej tatą a Młode będą szaleć

Jak jeździłam do Łodzi za młodego....to nie mogłam się nadziwić, że tam tak płasko.
O jeziorze nie wspomnę
Kiedyś w drodze wypatrzyłam jeziorko w Głownie bodajże.....był taki upał i chciałam się wykąpać.
Namówiłam rodziców na postój i poszłam się popluskać.
Jakie było moje zdziwienie jak zobaczyłam czarne bajorko i moczących się w nim ludzi.....bleeeee

popcorn 14:25, 07 gru 2012

Justynko strasznie płasko tutaj; wychowałam się koło Oświęcimia, z okien domu Rodziców widać Beskid Śląski, górkę na sanki mieliśmy za domem A tutaj jestem "przesadzona", mieszkamy już 2 lata... ale nie mogę się przyzwyczaić - straszliwie płasko i wody brak, zdecydowanie Nie byłam w Głownie, ale pewnie masz rację, mało zbiorników wodnych w okolicy za to lasów pod dostatkiem, czego u Rodziców z kolei brakuje... cóż, trudno. Jeśli jeszcze gdzieś się będziemy przeprowadzać, to może do Norwegii? Tam płasko nie jest

pozdrawiam!
Lena 14:28, 07 gru 2012

Ja mam całkiem niedaleko to prawda-jeżdzę do Kasiny ,skąd Justyna Kowalczyk pochodzi
Niestety mój M nie jeżdżący ,nad czym boleje..zeszłoroczne próby skończyły sie fiaskiem
A ja aż się palę do nart-mogłabym codziennie
Juzia 14:32, 07 gru 2012

O Skandynawii mówię TAK!
Milka 14:32, 07 gru 2012

Pracuś z ciebie, nieźle to wymyśliłaś
popcorn 14:39, 07 gru 2012

Lenko - wiem gdzie to jest, super okolica, i kolejek dużych nie ma! M posadź na snowboard, może się przekona? Tak łatwiej - mój M też na snowboardzie jeździ Albo zmień M żartuję

Justynko - tak mnie ostatnio kusi, 2 lata na miejscu i znów bym coś zmieniła, mało się dzieje Ale cii, czekam aż bukszpany urosną, nigdzie nie jadę, chyba że na wycieczkę

Irenko - mam nadzieję że nie zmarzną i wiosną będzie super

pozdrawiam!
popcorn 19:24, 07 gru 2012

Górka zaliczona już dzisiaj, było super! Prawie po ciemku, ale co tam Minus 6 na razie... brr...
miłego wieczorku! Weekend - jupi!