Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

anipla 11:55, 08 gru 2012

Kretowi wmów że jest niedźwiedziem i musi zasnąć na zimę - no coś musi podziałać .....
Juzia 12:46, 08 gru 2012

Chałupa nie, ale czas na jej posprzątanie

Ja to chyba po świętach znajdę chwilę na sanki
Juzia 12:53, 08 gru 2012

anipla napisał(a)
Kretowi wmów że jest niedźwiedziem i musi zasnąć na zimę - no coś musi podziałać .....

Hahahaha...dobre
Milka 13:18, 08 gru 2012

Byłam, wiem, że obie miałyście frajdę na sankach!
a ten kret, to jakiś niezmordowany, nawet mróz mu nie straszny!
popcorn 21:16, 08 gru 2012

Jesuu, znowu minus 10, a auto mówiło chwilami że minus 13... masakra! A w nocy ile będzie? Owinęłam jeszcze marikena, bo wcześniej zapomniałam jakoś o nim... mam nadzieję rośliny dobrze zniosą zimę... która w zasadzie jeszcze się nie zaczęła...

Anitko - dobre z tym kretem, rozmawiać z nim nie próbowałam Mógłby się przenieść gdzie indziej?
Justynko - na Święta trzeba wyjechać, nie trzeba sprzątać wtedy Porządków nie znoszę - sprzątać trzeba, wiadomo, ale nie luuubię... i robię wszystko żeby odwlec tę chwilę kiedy trzeba ogarnąć

Irenko - Młoda się trochę najeździła dzisiaj, chociaż nawet w południe uparcie było minus 8, więc uciekaliśmy szybko, bo było po prostu zimno. Jeszcze szalejąc na sankach nie tak bardzo, bo zawsze pod górkę trzeba je wprowadzić z powrotem, ale stojąc z boku... brr... ciekawe jak będzie jutro, Młoda zasypiając pytała czy też pojeździmy
A kret... szkoda słów widocznie ziemia nie jest na tyle zamarznięta by mu to przeszkadzało...

miłego wieczorku! Fotki pierniczków i zimowe jutro, bo już nie mam siły...
popcorn 08:16, 09 gru 2012

Pierniczki wczorajsze:

Babeczki za jednym zamachem:

Były pyszne!

Zima!

Widoki za płotem:

I trochę bardziej w lewo:

Minus osiem, ale co tam

Nasz hektar, do lasu

Miłego dnia!
Juzia 10:15, 09 gru 2012

Pięknie masz za płotem! I tyle przestrzeni
Fajnie Wam, że nie macie tylu sąsiadów

U nas dziś cieplej -5. Poszłam z Tosławą na spacer nad jeziorko i nici z sanek będzie. Na górce już śniegu nie ma. Ktoś wyjeździł do piachu

A pierniki wyglądają super

popcorn 11:04, 09 gru 2012

Justynko u nas wzdłuż asfaltu dom przy domu, z tyłu jeszcze pola i w tle las. I mam nadzieję długo tak zostanie
U nas nadal ziiimno, minus 8, byliśmy na spacerku, ale nie tak fajnie jak wczoraj - mgła, tych drzew wcale nie widać, słonka brak.

Pierniki twarde jak 150 Mam nadzieję zmiękną i będą ok
majkel0326 11:12, 09 gru 2012

Karolina,jakie piękne te zdjęcia zimowe! Pierniczki apetyczne,fajne kształty A babeczki też wczoraj piekłam,już zjedzone
vita 11:13, 09 gru 2012

Udały się pierniczki, dobrze, że jeszcze twarde, złasuchowalibyście do świąt
Miłorzębem nie powinnaś się jeszcze martwić, przystosowuje się do niższych temperatur.