Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 11:00, 10 sty 2013

Irenko - bardzo dziękuję! Oj kawałek drogi tam jest i do tego po wąskich drogach... ale jakoś dojedziemy
Anitko niestety mamy szambo, nie było miejsca na działce, za dużo instalacji w ziemi...
popcorn 18:58, 11 sty 2013

Wróciłam Sandomierz bardzo urokliwy, choć na pewno musi tam być fajniej w lecie. Dzisiaj było słonecznie, lekko na minusie, fajnie się zwiedzało Obeszliśmy z grubsza stare miasto, trochę czasu spędziliśmy w podziemiach, po obiadku do domu

Parę fotek:

Nocowaliśmy tuż przy bramie opatowskiej,w hotelu sarmata - bardzo ładny hotel w kompleksie dworskich zabudowań - odnowionych w 2009 roku. Piękne żywopłoty bukszpanowe

Reszta fotek jutro, padam na twarz, zabawa do 4 rano, spałam 3h

pozdrawiam!
bociek 19:01, 11 sty 2013

Karolinko, czyli bylo fajnie

Bukszpany super, mam nadzieje, ze jak je przytna to efekt bedzie powalajacy

Czekam na jutrzejsze zdjecia, odpoczywaj
agata_chrosc... 19:15, 11 sty 2013

Hej, a to się zapamiętałaś w tych wyjazdach Karola! Sandomierz jak przez mgłę pamiętam i jeszcze w dodatku zawsze mi się myli z Kazimierzem. Ale masz fajnie
anipla 02:46, 12 sty 2013

Hej Karolinko
Fajnie,że wyjazd udany,fajnie się zapowiada -czekam na fotki,pozdrawiam
popcorn 08:10, 13 sty 2013

Te fotki były najładniejsze, dopiero jak wyjeżdżaliśmy zaczął padać śnieg (i padało całą drogę i u nas nie przestaje od wczoraj - pięknie jest, ale M znów będzie musiał odśnieżyć

Opuszczając teren hotelu - zaraz obok Bramy Opatowskiej:

W stronę bramy:

Sama brama:

Weszliśmy na górę (uff, po tej nocy nie był to łatwy wyczyn

Brama z drugiej strony:

I z większej perspektywy:
popcorn 08:12, 13 sty 2013

Kasiu - mam nadzieję że przytną te bukszpany wiosną, a ile setek musieli posadzić! Super to wygląda, zwłaszcza zimą

Agatko - teraz już niewiele mam firmowych wyjazdów, zwłaszcza te na północ od Warszawy mnie omijają.
Ale teraz mi się nawet podobają - fajnie zobaczyć tych ludzi choć kilka razy w roku
Przetacznik 08:39, 13 sty 2013

Ładne zdjęcia zrobiłaś, te ujęcia nad miastem malownicze... ciekawie tak zwiedzać różne miejsca, zawsze się czymś nowym nakarmi oczy, pozdrawiam
popcorn 09:35, 13 sty 2013

Weroniko koniecznie musisz tam pojechać, Twoje zdjęcia byłyby wypasione! Ja nie umiem, no i sprzęt - małpka mieszcząca się w dłoni... bardzo ładne, zadbane miasteczko
Bogdzia 10:11, 13 sty 2013

Karola ostatnio stale w wyjazdach jesteś, a my za to mamy zdjęcia. Zimą nie ma pracy w ogrodzie to można jeździc. Pozdrówka.